23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUros Cosic a părăsit Bănia. Vezi anunţul clubului!

Uros Cosic a părăsit Bănia. Vezi anunţul clubului!

Oficialii Universităţii Craiova și fundașul Uros Cosic au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Anunţul a fost făcut chiar pe site-ul oficial al clubului.

„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că s-a despărțit de Uroš Ćosić. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare”, se arată în comunicat.

Uros Cosic, care nu a fost luat în lot pentru cantonamentul din Austria, este al patrulea fotbalist la care Universitatea Craiova renunță după ratarea titlului în Liga 1, după Florin Gardoș, care a semnat cu Academica Clinceni, Gustavo, împrumutat la Ajman Club, și Luis Nițu, cedat la Gaz Metan Mediaș.

În sezon trecut, unicul în tricoul Craiovei, Uros Cosic a evoluat în 20 de partide, fiind chiar integralist în ultimele patru etape.

După despărțirea de Uros Cosic, Cristiano Bergodi are ca variante pentru cele două poziții de fundași centrali pe Mihai Bălașa, Stephane Acka, Paul Papp și Marius Constantin, ultimii doi transferați în această vară.

Cosic este născut pe 24 octombrie 1992 în Belgrad, Serbia, are 1.88 metri și evoluează pe postul de fundaș central. Acesta și-a început cariera la Red Star, în Franța, de unde a fost transferat la doar 17 ani de CSKA Moscova. De asemenea, acesta a mai îmbrăcat și tricourile echipelor Pescara, Frosinone și Empoli, toate din Italia.

Campion al Greciei cu AEK Atena, Uros Cosic are 28 de apariții în tricoul elenilor în sezonul trecut. Alături de AEK, a înfruntat sezonul trecut în Liga Campionilor formații precum Bayern Munchen, Ajax Amsterdam și Benfica Lisabona.

Universitatea Craiova va debuta în noua stagiune sâmbătă, de la ora 18:00, în deplasare, împotriva celor de la Sepsi.

Citeşte şi / Eugen Neagoe: Universitatea are echipa mai bună şi este favorită cu Sepsi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS