21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCostică Ştefănescu, de şapte ani printre îngeri

Costică Ştefănescu, de şapte ani printre îngeri

Astăzi este o zi specială pentru familia Universităţii Craiova, dar şi pentru milioanele de fani din întreaga lume. Şapte ani s-au scurs de când fostul mare fundaş, Costică Ştefănescu, s-a stins din viaţă.

Clubul oltean a transmis un mesaj pe un site de socializare în care şi-a exprimat regretul şi iubirea eternă pentru „Ministrul apărării”.

„Astăzi, 20 august 2020, se comemorează șapte ani de când ne-a părăsit Costică Ștefănescu. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, CĂPITANE!”, a scris site-ul oficial al Universităţii Craiova.

Costică Ștefănescu (n. 26 martie 1951 București – d. 20 august 2013) a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai Universităţii Craiova, dar şi ai naţionalei României. Datorită numeroaselor prezenţe în tricoul României, dar şi a siguranţei pe care o arăta în defensivă meci de meci, Costică Şttefănescu a fost supranumit „Ministrul apărării”.

După retragere, Ștefănescu și-a început cariera în antrenorat. Ultima echipă antrenată de el a fost Al-Jaish Syria din Damasc. Este al doilea fotbalist cu cele mai multe meciuri jucate în Liga I, 490.

Citeşte şi: Fostul handbalist Gheorghe Dogărescu, medaliat cu bronz la JO din 1984, a încetat din viaţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS