6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – CFR Cluj 1-3 / Cristiano Bergodi: Al doilea gol ne-a tăiat picioarele!

„U“ Craiova – CFR Cluj 1-3 / Cristiano Bergodi: Al doilea gol ne-a tăiat picioarele!

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, s-a declarat mulțumit că elevii săi au ajuns să joace cu titlul pe masă acasă. Italianul a recunoscut însă că ardelenii au fost mai buni.

„Punctul forte al lor sunt fazele fixe. Am luat gol când nu trebuia. E o echipă cu experiență. Al doilea gol ne-a tăiat picioarele. E greu să joci împotriva lor, gândiți-vă că Sevilla a scos-o din Europa League cu două remize. Trebuie să mulțumim băieților că am ajuns până la ultimul meci. Și gata. Am început bine meciul. Dar după ce-am luat golul de 1-1, am avut frică și s-a văzut că nu suntem obișnuiți să jucăm mental anumite meciuri. Nu am mai jucat pe jos, am aruncat mingea sus. Nu ăsta e modul nostru de joc. Vă zic sincer, al doilea gol ne-a tăiat! E dezamăgire mare, dar ce-am făcut până acum e mare lucru. Trebuie să ținem capul sus. Vedem anul viitor ce se va întâmpla“, a declarat Cristiano Bergodi, la Digi Sport.

„Am dat o speranță mare fanilor. Să jucăm acasă ultimul meci cu CFR… E fotbal, e un sport competitiv și asta e. A fost un vis. Au dat gol când a trebuit, nu au avut cine știe ce în plus. Am greșit în careu la al doilea gol și asta ne-a tăiat“, a completat Bergodi.

Citește și: Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 / Și titlul e la ei… Ne-a lipsit curajul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS