6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSupărați, dar atașați. Fanii Științei au cântat și i-au încurajat pe alb-albaștri în miez de noapte

Supărați, dar atașați. Fanii Științei au cântat și i-au încurajat pe alb-albaștri în miez de noapte

-

Universitatea Craiova a fost la un meci distanță de o bucurie imensă, care se lasă așteptată de 29 de ani: titlul. Astăzi, cu tribunele goale și cu miile de oameni așteptând cu sufletul la gură deznodământul în afara stadionului, alb-albaștrii nu au reușit să treacă de „bariera” expusă de experimentata CFR Cluj, chiar dacă la începutul partidei se aflau în avantaj.

Finalul jocului i-a găsit pe jucătorii Științei debusolați, dezamăgiți, întinși pe gazonul de pe „Oblemenco” cu lacrimi în ochi. Practic am văzut imaginile deznădejdii. Au fost atât de aproape de a triumfa în Liga 1.

Nu același lucru putem spune și despre suporterii și galeria echipei, care au demonstrat încă o dată că sunt cei mai pătimași și cei mai frumoși din țară. Imediat după ultimul fluier, o „mare” de oameni s-a adunat pe esplanada stadionului, în apropierea statuii lui „Ion Oblemenco”, pentru a-și aștepta favoriții. Pentru a fi lângă ei „și la bine, și la rău”, pentru a le arăta susținerea necondiționată.

„Pentru noi, sunteți campioni!”

Peste 3.000 de suflete au cântat și i-au felicitat pe jucători după venirea acestora. „Pentru noi, sunteți campioni”, a fost „citatul” motivațional al împătimiților olteni, care nu au ezitat să îi petreacă pe „lei” spre autocar într-un cor de aplauze.

A fost una dintre cele mai „luminoase” seri în Craiova, chiar dacă favoriții nu au câștigat titlul. Au fost petarde, fumigene, artificii și multe „suflete” la un loc. Totul pentru Universitatea Craiova, totul pentru culorile alb-albastre!

Citește și: Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 / Și titlul e la ei… Ne-a lipsit curajul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS