3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBREAKING NEWS / Meciul Astra - „U“ Craiova nu se mai dispută nici astăzi! Cazul ajunge la Comisia de Disciplină

BREAKING NEWS / Meciul Astra – „U“ Craiova nu se mai dispută nici astăzi! Cazul ajunge la Comisia de Disciplină

De neimaginat! Meciul de la Giurgiu, dintre Astra şi Universitatea Craiova, programat astăzi, de la ora 18.45, va fi amânat. Este pentru a treia oară! Alți patru jucători din cadrul lotului giurgiuvean au fost depistați pozitiv la noul coronavirus, informează Digi Sport. Este vorba despre David Lazar, Constantin Dima, Costel Avram și David Bruno.

„Din păcate, sunt trei jucători de la prima echipa şi unul de la echipa a doua ale căror teste au ieșit pozitiv. DSP autorizase reluarea activității numai în situația în care existau două testări negative. Meciul nu se poate juca“, a declarat secretarul general al LPF, Justin Stefan.

Craiova a plătit testele celor de la Astra, facturate în numele LPF!

Situaţia devine halucinantă. Conform GSP, Astra Giurgiu a anunţat că nu are bani să efectueze testele Covid-19. LPF-ul nu s-a oferit să le plătească. Astfel, pentru că şi-au dorit ca acest meci să se joace, oficialii Universităţii Craiova au anunţat că suportă ei totul.

„Facturile testelor efectuate astăzi la Spitalul Județean Giurgiu au ajuns la LPF, ulterior la clubul din Bănie, care le-a plătit. În total, suma a fost de 10.500 de lei, în jur de 2.100 de euro: 42 de teste, 250 de lei fiecare“, scrie sursa citată.

Cum nu mai există nici o dată disponibilă pentru reprogramarea acestui meci, fiindcă pe 3 august trebuie anunţate la UEFA echipele participante în cupele europene, cazul va ajunge pe masa Comisiei de Disciplină a FRF, care va trebui să judece speţa în regim de urgență.

Citeşte şi: LPF a modificat ora finalei campionatului, „U“ Craiova – CFR Cluj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS