17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / CFR Cluj a făcut noi teste Covid-19. Păun a fost internat la „Victor Babeș“

Liga 1 / CFR Cluj a făcut noi teste Covid-19. Păun a fost internat la „Victor Babeș“

Formaţia CFR Cluj rămâne în stare de alertă! Asta după ce sâmbătă a fost descoperit un caz de Covid-19 în cadrul lotului lui Dan Petrescu. Din această cauză, meciul cu FCSB de pe „Arena Naţională“ a fost amânat. Ardelenii au urmat sfatul oficialilor LPF şi s-au cantonat la Mogoşoaia.

În această dimineaţă întreaga delegaţie a repetat testele de depistare a coronavirusului. Oficialii CFR-ului se tem că numărul infectaților va crește. În tot acest timp, mijlocaşul Alexandru Păun (26 de ani), depistat pozitiv sâmbătă, a fost internat la Spitalul „Victor Babeş“ din Capitală, informează Digi Sport.

Rezultatul testelor este așteptat în această seară sau cel mai târziu luni dimineață.

Până atunci, jucătorii lui Dan Petrescu rămân izolați în cantonamentul de la Mogoșoaia, câte unul în cameră. Nu au voie deloc să se antreneze. Primesc masa în caserole de plastic, la ușă, fără să mai interacționeze cu nimeni.

Meciul FCSB – CFR Cluj este extrem de important în lupta pentru campionat. El se va putea juca, dacă nu vor mai apărea complicații, fie pe 28, fie pe 29 iulie. Acestea au fost datele înaintate de LPF.

Citeşte şi: „U“ Craiova / Mihai Rotaru a vorbit despre posibilitatea plecării lui Cicâldău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS