10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMiralem Pjanic este noul jucător al Barcelonei. Vezi ce clauză are!

Miralem Pjanic este noul jucător al Barcelonei. Vezi ce clauză are!

Miralem Pjanic va juca, începând cu sezonul viitor, la Barcelona. Clubul catalan a anunţat, luni, transferul mijlocașului de la Juventus, în urma schimbului cu Arthur.

Un lucru interesant de notat este faptul că mijlocașul bosniac dezvăluia, în 2013, când evolua la Roma, că Zinedine Zidane, în prezent antrenorul formaţiei Real Madrid, este cel care l-a făcut să se apuce de fotbal. De asemenea, Pjanic a mărturisit că formația din Capitala Spaniei a fost clubul său favorit.

În copilărie, Zinedine Zidane a fost jucătorul care m-a motivat să mă apuc de fotbal. Este cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut, iar Real Madrid este echipa mea preferată”, declara Miralem Pjanic pentru un site din Bosnia.

Mai mult, în 2009, când juca la Lyon, Pjanic recunoaștea că visează să joace la Real Madrid, club despre care susținea că va rămâne întotdeauna clubul său favorit.

Am urmărit meciurile celor de la Real Madrid din perioada în care jucau acolo Ronaldo brazilianul și Zinedine Zidane. Real Madrid a fost și va fi întotdeauna clubul meu favorit. Cine nu visează să joace pentru Real Madrid?”, susținea Miralem Pjanic, într-un interviu acordat publicației spaniole AS.

Acum, Miralem Pjanic a semnat cu Barcelona un contract valabil până în vara anului 2024. Catalanii au plătit 60 de milioane de euro pentru transferul mijlocașului catalan, dar vor încasa 72 de milioane de euro din partea clubului torinez, în urma mutării lui Arthur la Torino.

400 de milioane de euro este clauza de reziliere a contractului lui Miralem Pjanic cu Barcelona.

Citeşte şi: Deranj mare la Benfica Lisabona! Bruno Lage şi-a prezentat demisia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS