24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv | Vești bune din tabăra Universității Craiova în perspectiva meciului cu Botoșani

Exclusiv | Vești bune din tabăra Universității Craiova în perspectiva meciului cu Botoșani

-

Universitatea Craiova și-a reluat în această după amiază pregătirile în incinta cantonamentului din Lunca Jiului. La prima ședință a săptămânii, premergătoare întâlnirii cu FC Botoșani, Cristiano Bergodi și staff-ul său au avut motive de bucurie.

După cum bine se știe, la dubla amicală de sâmbătă, cu FC Viitorul, au fost câțiva jucători care au acuzat probleme medicale: Valentin Mihăilă, Mihai Bălașa și Alex Cicâldău.

Emoțiile cele mai mari le-a dat Valentin Mihăilă, care nu a putut sta pe teren mai mult de 8 minute. El a acuzat dureri la coapsa dreaptă și a fost scos imediat din joc, urmând apoi investigații. Din fericire pentru întreaga suflare alb-albastră se pare că nu este nimic grav. Mihăilă se poate număra printre titluari la meciul cu FC Botoșani!

Din cauza unor probleme musculare au fost înlocuiți Bălașa și Cicâldău. Primul a ieșit la pauza celui de-al doilea test cu Viitorul și a fost văzut purtând o fașă la un picior. Verdictul staff-ului medical a fost pozitiv și în privința fundașului central. La Cicâldău nu a fost nimic îngrijorător.

Mihăilă și Bălașa s-au antrenat separat. Cicâldău și Koljic s-au pregătit normal

Atât Valentin Mihăilă, cât și Mihai Bălașa s-au antrenat astăzi separat, alături de Vasile Constantin, care urmează recuperarea după operația suferită. Cei doi au fost menajați de Cristiano Bergodi și ar putea intra în programul echipei normal începând cu antrenamentul de mâine dimineață.

În ceea ce-l privește pe Alex Cicâldău el s-a antrenat normal în această după amiază.

O veste bună îl are în prim plan și pe Elvir Koljic, care a fost menajat la meciurile cu Viitorul. El a făcut antrenament normal astăzi și va putea juca împotriva moldovenilor.

Singurul absent, motivat de altfel, a fost Alexandru Mățel, care, după cum bine se știe a fost lăsat să meargă acasă, lui decedându-i tatăl sâmbăta trecută.

Universitatea Craiova întâlnește vineri, 12 iunie, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FC Botoșani. Meciul contează pentru etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Este primul joc oficial după întreruperea campionatului din luna martie, din pricina pandemiei de coronavirus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:15:10

Ivaylo Petev şi Mihai Căpăţînă au prefaţat meciul „U”...

Universitatea Craiova şi Rapid se întâlnesc sâmbătă, de la...

ȘTIRI GdS