14.5 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Robert Petre își dorește un nou împrumut. „U“ Craiova și-a dat acceptul!

Exclusiv / Robert Petre își dorește un nou împrumut. „U“ Craiova și-a dat acceptul!

Robert Petre a intrat în ultimul an de contract cu Universitatea Craiova. A tot fost „uitat“ de antrenorii de la prima echipă și nu își mai dorește să evolueze la „satelit“, la Liga a III-a.

Mijlocașul de 23 de ani și 1,78 metri a discutat cu doi dintre conducătorii olteni și le-a spus că și-ar dori un nou împrumut. El a mai avut o experiență în Liga a II-a. A evoluat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu și a simțit că a progresat. Oficialli Științei i-au transmis că e liber să meargă la probe ca să-și găsească o echipă. A fost un semn că nu mai intră în vederile grupării alb-albastre. Așadar nu se pune problema prelungirii contractului actual, scadent pe 30.06.2021.

Tânărul fotbalist originar din Bulzești este cotat de Transfermakt la 50.000 de euro. El își dorește să evolueze cel puțin la nivelul Ligii a II-a. Consideră că se poate impune, dacă i se acordă șansa, și la formații de Liga 1.

Robert Petre s-a alăturat Universității Craiova în 2016, venind de la CSJ Știința U Craiova. A fost considerat unul dintre cei mai talentați tineri din Centrul de Copii și Juniori. S-a depăratat treptat de prima echipă, pentru care a evoluat ultima dată sub comanda lui Devis Mangia.

Citește și: Gustavo a semnat un nou contract cu Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS