21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalRangers ezită să-l cumpere pe Ianis Hagi. FC Sevilla a intrat pe fir

Rangers ezită să-l cumpere pe Ianis Hagi. FC Sevilla a intrat pe fir

Echipa spaniolă FC Sevilla este interesată de tânărul mijlocaş Ianis Hagi, care este împrumutat de clubul belgian KRC Genk la Glasgow Rangers, relatează cotidianul AS.

Sursa citată de Agerpres menţionează că Hagi jr. este urmărit de mai mult timp de clubul andaluz. Interesul a crescut în ultima vreme, având în vedere neînţelegerile dintre jucător şi clubul belgian. Acestea au fost evidenţiate de publicaţia belgiană La Meuse, precum şi de mijlocaşul ofensiv de 21 de ani.

AS scrie că legătura dintre Sevilla şi numele lui Ianis Hagi s-a făcut şi vara trecută. Atunci, Gheorghe Hagi, fost jucător la Real Madrid şi FC Barcelona, a fost de părere că Sevilla ar fi o oportunitate pentru fiul său.

Publicaţia remarcă şi saltul calitativ al lui Ianis Hagi din ultimii ani, de la echipele naţionale de juniori la prima reprezentativă. Apreciază jocul său bun cu ambele picioare și viziunea de joc care fac din el un candidat pentru liga spaniolă.

În acest sezon, Ianis Hagi a avut dificultăţi în a se adapta la Genk. În ianuarie a fost cedat la Rangers, unde a primit mai multă încredere şi evoluţiile sale au fost pe un trend ascendent.

Dacă la Sevilla cuvântul de ordine în acest moment incert este prudenţa, numele lui Ianis Hagi poate rămâne totuşi pe masa clubului andaluz pentru vara viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS