10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMirko Pigliacelli a ajuns la Craiova după 40 de ore de zbor

Mirko Pigliacelli a ajuns la Craiova după 40 de ore de zbor

Portarul Universității Craiova, Mirko Pigliacelli, a ajuns, în sfârșit, în Bănie. Zborul său din Italia, către România a fost foarte lung, din pricina restricțiilor de pe continent, în contextul pandemiei de coronavirus. Mirko a făcut o călătorie de 40 de ore din Roma, în București, fiind nevoit să ocolească prin Frankfurt și Lisabona. El va intra de astăzi în carantină, deoarece vine dintr-o „zonă roșie“.

După 40 de zile de carantină, un taxi, trei avioane, un autobuz, patru ambulanțe și 39 de ore de călătorit, am reușit, într-un final, să ajung la destinație. Dar acum trebuie să intru în carantină. Acum am nevoie de somn“, a notat Mirko Pigliacelli, pe contul de Instagram.

Mirko Pigliacelli a ales să plece în Italia la jumătatea lunii martie, când Liga 1 a fost suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.

Din momentul transferului la Universitatea Craiova, din iulie 2018, Mirko Pigliacelli a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai formației din Bănie. Singura perioadă în care nu a jucat a fost în toamna trecută, când a ajuns la echipa a doua din cauza unui conflict cu Victor Pițurcă. El a avut parte de ceva divergențe și cu galeria de la Peluza Nord, dar acestea au încetat acum.

Citește și: Jean Michel Aulas a dezvăluit că Liga Campionilor se reia din 7 august

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS