7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAtletico Madrid, fără Renan Lodi testat pozitiv, a reluat pregătirea

Atletico Madrid, fără Renan Lodi testat pozitiv, a reluat pregătirea

Fotbaliştii echipei Atletico Madrid au reluat astăzi antrenamentele. Evenimentul se produce la aproape două luni de la suspendarea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus. Pregătirea presupune o activitate individuală. A absentat brazilianul Renan Lodi, testat pozitiv la Covid-19.

Fundaşul brazilian de 22 ani a fost singurul jucător depistat pozitiv din lotul lui Atletico după testele efectuate în această săptămână. El nu a prezentat simptomele caracteristice noului coronavirus. Clubul a postat fotografia lui Lodi pe reţelele de socializare cu mesajul: „Ne salută din casa lui. Foarte curând îl vom revedea pe Renan înapoi pe teren“.

Cu măşti pe figură şi mănuşi în mâini, îmbrăcaţi de acasă în echipament, un prim grup de şapte jucători madrileni au început astăzi pregătirea fizică individuală. Fundaşul muntenegrean Stefan Savic a fost primul jucător care a ajuns la baza sportivă de la Majadahonda, informează Agerpres. Baza dispune de cinci terenuri de fotbal, care permite respectarea distanţării sociale între jucători. Antrenamentul a fost condus de antrenorul Diego Pablo Simeone, echipat de asemenea cu mască de protecţie şi mănuşi.

Toate cele 20 de cluburi din La Liga şi-au supus jucătorii la teste în această săptămână. Barcelona a reluat antrenamentele vineri şi nu a raportat jucători infectaţi. Nici Real Madrid nu are probleme și va începe pregătirea de luni.

Preşedintele La Liga, Javier Tebas, speră ca sezonul din La Liga să se reia pe 13 iunie. 

Citește și: S-a confirmat existenţa unor jucători infectaţi cu Covid-19 la AC Milan

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS