9.4 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăSportFotbalGuvernul italian autorizează reluarea antrenamentelor individuale în Serie A

Guvernul italian autorizează reluarea antrenamentelor individuale în Serie A

Guvernul italian şi-a dat acordul, astăzi, pentru reluarea antrenamentelor individuale pentru sporturile colective, până acum interzise din cauza pandemiei de coronavirus, informează cotidianul L’Equipe, citat de Agerpres. Astfel, începând de luni, jucătorii cluburilor din Serie A vor putea să se antreneze din nou la centrele lor de antrenament. Dar mai multe regiuni din Peninsulă şi-au dat deja acordul local, iar unele cluburi precum Sassuolo, Bologna sau Parma sunt pregătite să reia antrenamentele începând de luni.

Astăzi, o circulară a fost trimisă de Ministerul de Interne prefecţilor despre noile dispoziţii în vigoare începând de luni şi până pe 17 mai. Iniţial, antrenamentele nu erau posibile decât începând cu data de 18 mai pentru sporturile colective şi de luni pentru disciplinele individuale. Dar autorităţile din Emilia-Romagna (nord), vineri, apoi Campania (sud), sâmbătă, şi-au dat avizul favorabil unei deschideri a centrelor de pregătire chiar de luni, în contextul unor tensiuni între Statul central şi anumite regiuni privind ritmul de ridicare a restricţiilor, care începe luni.

Cluburile din Serie A au repetat unanim, vineri, dorinţa lor de a duce până la capăt campionatul în curs, iar o decizie a autorităţilor ar putea interveni în următoarele zile.

Citește și: Trei cluburi din Italia îşi redeschid terenul pentru pregătirea jucătorilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cupa României / „U“ Craiova – CFR Cluj, scor...

Universitatea Craiova s-a impus în 16-imile de finală în...

ȘTIRI GdS