10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVIDEO / Un gol al lui Gică Hagi, considerat unul dintre cele mai frumoase din UCL

VIDEO / Un gol al lui Gică Hagi, considerat unul dintre cele mai frumoase din UCL

-

Un gol reușit de Gică Hagi în poarta celor de la AS Monaco a fost inclus pe lista celor mai frumoase din istoria Ligii Campionilor de către France Football. Fostul decar al naționalei îmbrăca atunci tricoul celor de la Galatasaray Istanbul.

În respectiva partidă, Galata s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-2 (sezonul 2000/2001). Reușita lui Hagi se află pe locul 19 în ierarhie.

Echipa turcă era pregătită de Mircea Lucescu, iar pe teren s-a mai aflat un alt român, Gică Popescu, informează Hotnews.

Gică Hagi: Putem produce doar miracole, din când în când

Chestionat în legătură cu nominalizarea lui France Football, Gică Hagi a preferat să se rezume la ceea ce înseamnă în prezent fotbalul românesc.

„Noi trebuie să dominăm estul Europei. Să vedem ce bugete au celelalte cluburi, la ce nivele au ajuns ele să plătească. Apoi să adaptăm și la partea cealaltă. Prima data trebuie o analiză pe Europa de est. Ce buget au țările de lângă noi, cu care ne batem la cupele europene. Dacă nu, va fi greu. Putem produce doar miracole, din când în când“, a spus „Regele“, la Digi.

„E clar că ne ducem în lumea a treia, a patra, a cincea, cum toți o spuneți. Dar realitatea cam asta e. Eu și generația mea nu acceptăm, noi am concurat la nivelul cel mai mare. Asta a fost șansa noastră, norocul nostru. Am crescut și ne-am dezvoltat într-o perioada în care România era pe plan înalt la toate sporturile, inclusiv la fotbal“, a completat Gică Hagi.

Citește și: Olympique Lyon va cere despăgubiri substanţiale Ligii franceze

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Câinii fără stăpân, miză între Primăria Craiova şi ONG-uri...

Războiul pentru câinii fără stăpân continuă în instanţă între...

ȘTIRI GdS