17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFabio Capello crede că Real Madrid va suferi cel mai puţin în Spania

Fabio Capello crede că Real Madrid va suferi cel mai puţin în Spania

Fostul antrenor italian Fabio Capello, care a câştigat două titluri cu Real Madrid, în 1997 şi 2007, a opinat că în Spania gruparea de pe „Santiago Bernabeu“ va avea cel mai puţin de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. În schimb, FC Barcelona sau Atletico Madrid vor avea probleme mult mai mari, informează Agerpres.

„Mi se pare că în Spania, singura echipă care nu va ieşi distrusă de această pandemie este Real Madrid. FC Barcelona şi Atletico vor suferi mai mult“, a declarat Capello, pentru Gazzetta dello Sport.

Capello (74 ani) a antrenat-o pe Real Madrid în două etape distincte: 1996-1997, respectiv 2006-2007, sezoane la finele cărora a câştigat titlul în La Liga.

Tehnicianul italian a vorbit şi despre iminentul transfer al argentinianului Lautaro Martinez (Inter Milano) şi a avut următorul sfat pentru sud-american: „Dacă aş fi în locul lui, aş rămâne la Inter. La Barcelona va fi o rezervă“.

Fostul selecţioner al Angliei a opinat că pandemia de coronavirus va readuce piaţa de transferuri în limitele normalităţii. „Va fi o revoluţie în mercato. S-au atins sume absurde la transferuri. Vom reveni la un nivel mai rezonabil. Vor fi necesare măsuri inteligente pentru reglarea sistemului. Egoismul poate fi fatal“, a declarat Capello.

Citește și: Varianta încheierii Ligii 1 în Antalya a căzut! „Cel mai rău scenariu“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS