21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Barcelona negociază cu un miliardar britanic pentru numele stadionului

FC Barcelona negociază cu un miliardar britanic pentru numele stadionului

Miliardarul britanic Alkiviades David a dezvăluit că negociază cu clubul spaniol FC Barcelona în privinţa unui eventual parteneriat pentru sezonul viitor, în legătură cu numele stadionului „Camp Nou“.

Barca a anunţat marţi că stadionul său va avea un nume diferit de „Camp Nou“, iar profiturile obţinute în urma acestui „naming“ vor fi destinate luptei împotriva noului coronavirus. Unul dintre candidaţi este cunoscut. Alkiviades David, un miliardar britanic de 51 de ani, a indicat că a avut discuţii cu conducerea grupării catalane în legătură cu un parteneriat.

Omul de afaceri de origine greacă, născut în Nigeria, ar putea achiziţiona drepturile legate de numele arenei „blaugrana“ prin intermediul firmei sale de streaming FilmOn TV sau, mai probabil, prin altă firmă a sa, compania farmaceutică Swissx.

„Contactul a fost stabilit la începutul săptămânii şi sunt convins că acordul va fi încheiat. Este o oportunitate pentru care sunt optimist. Este un moment istoric pentru sport şi se potriveşte bine cu planurile mele de acum“, a explicat omul de afaceri, pentru cotidianul britanic The Daily Mail, citat de Agerpres.

Asocierea cu Barca nu ar face rău imaginii lui David. În decembrie a fost condamnat de justiţia americană să vireze 58 de milioane de dolari uneia dintre asistentele sale pentru hărţuire sexuală.

Citește și: Justin Ștefan: Sper să putem relua Liga 1 în luna iunie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS