6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAndrei Cristea s-a hotărât când va pune ghetele-n cui. Vezi ce planuri are!

Andrei Cristea s-a hotărât când va pune ghetele-n cui. Vezi ce planuri are!

Andrei Cristea, fost atacant al Universității Craiova, Steaua și Dinamo, în prezent la Poli Iași, a anunțat când își va încheia cariera de fotbalist. El a precizat totodată și cum vede viitorul său în fotbal.

„E exagerat să spunem că voi mai juca 5 ani. Probabil că voi mai juca un an. Dar să vedem cum decurg lucrurile în această vară. Pentru mine cel mai important lucru e că mă simt bine fizic. Sunt încă motivat şi mi-aş dori să mai înscriu goluri pentru CSM Poli Iaşi. Când nu voi mai simţi aceste lucruri mă voi retrage. Voi accepta un post în cadrul clubului.

Mi s-a propus în nenumărate rânduri din partea conducerii acest lucru. Aşa că voi încerca să ajut echipa şi din altă postură. Dar acum mă simt bine din punct de vedere fizic şi am plăcere de a juca. Îmi doresc să reîncepem cât de curând şi să dăm drumul la treabă. Apoi voi accepta cu plăcere să rămân şi să ajut. Dar sper ca acest lucru să se întâmple cât mai târziu“, a spus Andrei Cristea (35 de ani), pe pagina oficială de Facebook a clubului moldav.

Putea fi secundul lui Mircea Rednic

Cristea a menţionat că i s-a propus deja să fie secundul antrenorului Mircea Rednic în această iarnă. A refuzat, preferând să se concentreze pe cariera de jucător.

„Eu mi-am luat şi licenţa A de antrenor şi da, se discuta despre postura de antrenor secund. Am avut o discuţie cu antrenorul Mircea Rednic în care am convenit ca eu să mă concentrez pe cariera de fotbalist. Nu e bine să le amestec, pentru că probabil nu puteam să mă concentrez pe ceea ce fac în teren. Eu voi face totul pentru a ajuta această echipă în continuare. La fel cum am făcut şi în anii trecuţi, când ne-am salvat de la retrogradare cu Ionuţ Popa, cu Bergodi“, a precizat fotbalistul.

Competiţiile fotbalistice din România au fost întrerupte iniţial până la 31 martie. Ulterior au fost suspendate printr-o decizie a Comitetului de Urgenţă al FRF cel puţin până la momentul ridicării stării de urgenţă.

Citește și:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS