8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalQuique Setien și Sergio Busquets nu cred că LaLiga se reia curând

Quique Setien și Sergio Busquets nu cred că LaLiga se reia curând

Antrenorul echipei FC Barcelona, Quique Setien, s-a declarat pesimist în privinţa unei reluări prea devreme a sezonului din Spania. Fotbalul din Spania a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus. Preşedintele ligii spaniole, Javier Tebas, a sugerat însă că meciurile s-ar putea relua cel mai devreme pe 28 mai şi cu protocoale stricte pentru asigurarea sănătăţii jucătorilor şi antrenorilor

„Mi se pare mai degrabă că nu vom avea un start. Va fi foarte dificil din punct de vedere logistic să putem reuşi asta. Numărul de reguli de care vor avea nevoie… Nu ştiu dacă vor fi capabili de asta. Nu sunt convins că vom putea reveni curând la antrenamente, citind ceea ce citesc“, a declarat Setien, la RAC1, citat de Agerpres.

Nici Busquets nu crede

Mijlocaşul catalan Sergio Busquets are de asemenea îndoieli că sezonul s-ar putea relua în curând.

„Va fi foarte dificil pentru toată lumea să se strângă din nou, sezonul să înceapă din nou, când ai echipe care trebuie să călătorească. Am auzit că La Liga vrea să strângă la un loc echipele pentru câteva săptămâni (pentru a finaliza sezonul). Dar eu cred că e prea mult şi nu se poate face. Ar fi prea multe probleme“, a spus Busquets.

La momentul suspendării primei ligi, FC Barcelona este lider cu 58 puncte, urmată de Real Madrid (56), când au mai rămas 11 etape de jucat.

Spania este una dintre cele mai afectate ţări de coronavirus, cu peste 182.000 de bolnavi şi peste 19.100 de decese.

Citește și: Lazio amenință Federația! Dacă nu se duce sezonul la bun sfârșit se merge la judecată!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS