20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Liverpool şi-a trimis o parte din angajaţi în şomaj parţial

Liverpool şi-a trimis o parte din angajaţi în şomaj parţial

Gruparea britanică FC Liverpool a anunţat că şi-a trimis o parte din angajaţi în şomaj parţial din cauza consecinţelor economice cauzate de pandemia de coronavirus. Șefii „cormoranilor“ poartă negocieri pentru reducerea salariilor jucătorilor şi staff-ului tehnic, informează Agerpres.

Salariaţii trimişi în şomaj parţial beneficiază de un program iniţiat de guvernul britanic care subvenţionează cu 80% din salariul iniţial al angajatului. Asta până la maximum 2.500 lire sterline pe lună, pentru evitarea concedierii, iar clubul englez va suporta restul de 20%.

„Angajaţii vor primi salariul întreg şi ne vom asigura că niciun membru al personalului nostru nu va fi financiar defavorizat“, a precizat liderul din Premier League.

Alte trei cluburi engleze, Tottenham, Newcastle şi Norwich, au apelat la aceeaşi strategie în privinţa angajaţilor.

În ce priveşte reducerea salariilor la jucători şi antrenori, Liverpool a precizat că „discuţiile sunt complexe şi prin consecinţă, procesul este în desfăşurare“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...