12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAleksandar Prijovic, arestat pentru încălcarea măsurilor de restricţie

Aleksandar Prijovic, arestat pentru încălcarea măsurilor de restricţie

Atacantul Aleksandar Prijovic a fost arestat vineri pentru încălcarea măsurilor de restricţie a circulaţiei în Serbia din cauza pandemiei de coronavirus. Anunțul a fost făcut sâmbătă de către poliţia sârbă, informează Agerpres.

„Prijovic a fost arestat împreună cu alte persoane şi toţi au fost prezentaţi procuraturii. Ei au încălcat măsurile de restricţie. Au consumat băuturi în holul unui hotel din Belgrad după ora limită 5 după-amiaza. Erau mai mult de cinci persoane prezente (circa 17-18, potrivit dpa). Şi hotelul este responsabil. Măsurile interzic servirea mâncării şi băuturii… cu excepţia livrărilor la domiciliu“, a precizat directorul poliţiei naţionale, Vladimir Rebic.

Guvernul sârb a impus restricţii între 5 după-amiaza şi 5 dimineaţa în timpul săptămânii. Și între 1 după-amiaza şi 5 dimineaţa de sâmbătă până luni, pentru a opri răspândirea virusului. Guvernul le-a spus cetăţenilor şi să evite ieşirile la iarbă verde, activităţile recreative în aer liber. Dar şi alte forme de adunare în public.

Serbia a întregistrat până acum 1.476 cazuri de infectare cu coronavirus şi 39 de morţi.

Prijovic joacă la clubul saudit Al Ittihad. El devine al doilea fotbalist sârb care încalcă regulile carantinei, după Luka Jovic, de la Real Madrid. Jovic a fost pus sub acuzare în data de 19 martie că a părăsit apartamentul său din Belgrad. El trebuia să stea 28 de zile în autoizolare după ce a revenit din Spania.

Citește și: UEFA a decis: România U21 – Danemarca U21 va avea loc în noiembrie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS