20.1 C
Craiova
luni, 1 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Incidentele din Liga Europa i-au costat. Celtic și Rangers, taxate de UEFA

Incidentele din Liga Europa i-au costat. Celtic și Rangers, taxate de UEFA

Cele două cluburi de fotbal din Glasgow, Rangers (unde evoluează Ianis Hagi) şi Celtic, au fost amendate de UEFA pentru incidente separate, produse de suporterii lor în meciurile din Liga Europa.

Glasgow Rangers a primit o amendă de 10.000 euro după ce un suporter de-al său a intrat pe teren în meciul contra celor de la Sporting Braga, din 20 februarie, de pe Ibrox Park, din şaisprezecimile de finală ale Ligii Europa. La această sumă s-au adăugat alte două, de 5.250 euro fiecare, ca urmare a artificiilor aruncate la victoria cu 3-2 în faţa portughezilor, dar şi a aruncării de obiecte pe gazon în partida cu Bayer Leverkusen, din optimi.

Celtic Glasgow a primit o amendă de 15.000 de euro pentru că a sosit mai târziu la stadion la meciul lor din Europa League cu FC Copenhaga, în Danemarca, pe 20 februarie.

Citește și / EXCLUSIV / Cristi Bărbuț: Îmi este tare dor de antrenamente, meciuri și de suporteri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Spitalul Judeţean din Suceava s-a redeschis cu sectoare non-COVID

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, luni, că Spitalul Judeţean Suceava a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID, fiind internat deja...

Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?

Terasele s-au redeschis începând de luni, iar noile reglementări prevăd că trebuie să existe unui registru de rezervări ale clienţilor, pentru ca...