Acasă Sport Fotbal Hazard: Mi-e frică de infecţie, dar mai frică îmi este să nu...

Hazard: Mi-e frică de infecţie, dar mai frică îmi este să nu o dau mai departe

-

Atacantul echipei Real Madrid, belgianul Eden Hazard, a afirmat astăzăi că îi este teamă de infecţia cu coronavirus în cazul în care ar contracta virusul. El spune că s-ar simţi mult mai inconfortabil dacă ar lua această infecţie şi ar da-o mai departe, informează Agerpres.

„Dacă îmi este frică? Da, îmi este, ca tuturor celorlalţi. Dar mai presus de toate, mă tem să nu o iau şi să o transmit altora… Eu, dacă mă infectez, cred că voi putea să gestionez situaţia, avem oameni care se preocupă de noi, ne vor vindeca. Dar ştiu că există oameni mai slabi, care chiar nu s-ar descurca dacă ar avea aşa ceva. De ei îmi pasă“, a spus fotbalistul într-un videoclip.

Eden Hazard a fost operat cu succes, la începutul lunii, într-o clinică din Dallas (Statele Unite), după leziunea la glezna dreaptă suferită în februarie. El trebuia oricum să stea departe de gazon aproximativ trei luni, înainte de a-şi putea relua antrenamentele.

În vârstă de 29 ani, Hazard s-a accidentat în cursul meciului pierdut de madrileni pe terenul formaţiei Levante (0-1), pe 22 februarie, în campionatul Spaniei. El revenise în competiţie de doar două săptămâni, după o „microfractură“ la maleola gleznei drepte.

Campionatul Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit până la dispariţia riscurilor pentru sănătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul...