24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalIonuţ Stroe: Amânarea EURO în 2021 este o decizie bună

Ionuţ Stroe: Amânarea EURO în 2021 este o decizie bună

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a reacționat după ce UEFA a decis să mute Campionatul European în vara anului 2021, între 11 iunie – 11 iulie. Craioveanul se bucură că forul internațional a luat decizia de a amâna turneul final din cauza pandemiei de coronavirus. Stroe susține că hotărârea este în favoarea sportivilor şi a anunțat că va face tot posibilul ca Euro să se desfășoare în România în cele mai bune condiții.

Altfel spus, România a câștigat timp nu doar pentru pregătirea meciurilor de calificare, dar și pentru finalizarea stadioanelor menite să fie baze de antrenament pentru echipele ce vor veni la București. În discuţie intră stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf.

„Este o decizie bună, poate cea mai bună care se putea lua. E o masură de prevenție, contează foarte mult sănătatea, securitatea sportivilor. Competiția va avea loc în 12 orașe europene, pe stadioane de 40-50 000 de locuri. Nu ne vom opri din ceea ce avem de făcut, proiectele de infrastructură vor continua. Sunt investiții pe care le considerăm de importanță maximă, cu impact pe termen lung, sunt obiective pe are le vrem pe termen lung. Mă pot angaja că EURO se va desfășura în România în cele mai bune condiții!”, a spus Ionuț Stroe, la Digi 24.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS