7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Campionilor și Liga Europa au fost suspendate de UEFA

Liga Campionilor și Liga Europa au fost suspendate de UEFA

Așa cum era de așteptat, UEFA a anunțat că meciurile de săptămâna viitoare din Liga Campionilor și Liga Europa nu se vor disputa. Acestea au fost amânate din cauza pandemiei de Coronavirus.

„Având în vedere modul în care evoluează situația și felul în care se răspândește COVID-19 în Europa, am luat decizia de a suspenda toate meciurile programate săptămâna viitoare. Prin urmare, meciurile rămase din Champions League, cele din Europa League, dar și UEFA Youth League au fost suspendate. În plus, tragerea la sorți pentru faza sferturilor de finală din Champions League și Europa League, programată pentru 20 martie, va fi, de asemenea, amânată”, se arată în comunicatul celor de la UEFA.

Astfel, partidele din Liga Campionilor Juventus – Lyon (în tur 0-1), Manchester City – Real Madrid (în tur 2-1), Barcelona – Napoli (în tur 1-1) și Bayern Munchen – Chelsea (în tur 3-0) se vor reprograma la o dată ulterioară.

De asemenea, partidele din Liga Europa Leverkusen – Rangers (în tur 3-1), Getafe – Inter, Sahtior – Wolfsburg (în tur 2-1), Wolverhampton – Olympiacos (în tur 1-1), AS Roma – Sevilla, Basel – Eintracht (în tur 3-0), Copenhaga – Basaksehir (în tur 0-1), Manchester United – LASK (în tur 5-0) nu se vor mai disputa săptămâna viitoare.

Ultimele zilei au fost unele negre pentru sportul mondial. NBA-ul și LaLiga au anunțat că suspendă momentan orice eveniment, Marele Premiu al Australiei nu va mai avea loc, Real Madrid a intrat în carantină, iar turneul de la Miami a fost anulat. În plus, ATP-ul a menționat că niciun turneu nu se va disputa în următoarele șase săptămâni, iar Copa Libertadores și-a închis și ea porțile. Mai nou, și Premier League și-a suspendat meciurile.

Citește și: MLS-ul se opreşte! Alexandru Mitriţă, nevoit să stea pe bară 30 de zile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS