11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - Botoşani / Emil Săndoi: Suntem în continuare în cărţi pentru titlu!

„U“ Craiova – Botoşani / Emil Săndoi: Suntem în continuare în cărţi pentru titlu!

Fostul mare fotbalist şi antrenor al Universităţii Craiova, Emil Săndoi, a analizat jocul Ştiinţei din ultimul timp şi crede că nu doar fundaşii se fac vinovaţi de înfrângerile suferite.

„Noi aşteptăm mai mult de la fiecare meci. Ne dorim rezultate cât mai bune şi jocuri bune făcute de băieţii noştri, dar sunt şi momente ‘negre’ în viaţa unei echipe. Amintindu-ne de meciul cu Iaşiul, pot spune că am pierdut o şansă bună să jucăm cu trofeul pe masă. Asta ţinând cont că finala se juca la noi, la Craiova. A fost şi ghinion acolo. Când spun asta mă refer la desfăşurarea jocului. Să reuşeşti să revii când eşti condus cu 2-0, nu este deloc uşor. Şi să pierzi totul în secundele următoare… Cred că în prelungiri lucrurile ar fi putut fi de partea noastră. Cred că ne calificam la cum s-a jucat în repriza a doua, dar, din păcate, nu a fost să fie. E destul de greu să treci peste un meci ca ăsta cu Iaşiul. Cred că eşecul de la Iaşi a contat puţin şi la meciul cu FCSB. La Bucureşti, unii jucători au jucat timoraţi şi au apărut din nou greşelile individuale. A fost un eşec usturător, dar nu avem timp să ne oprim. Trebuie să ne reechilibrăm acum după aceste două rezultate nefaste“, a declarat Emil Săndoi, pentru GdS.

Emil Săndoi: Merg pe o victorie cu Botoşaniul

Emil Săndoi a prefaţat şi meciul cu FC Botoşani, programat sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“. El s-a arătat îngrijorat din pricina Covid-19 şi consideră că lipsa publicului din „Templu“ va îngreuna misiunea elevilor lui Corneliu Papură de a obţine cele trei puncte.

„E o problemă pentru noi faptul că jucăm fără spectatori. Se ştie că noi avem cei mai mulţi suporteri, că erau lângă echipă şi făceau o atmosferă frumoasă. Deci este un mare dezavantaj că se închid porţile. Întâlnim o echipă în formă a campionatului, cu mulţi jucători buni, bătăioşi. Sper să nu mai facem greşelile pe care le-am tot făcut în faza defensivă. Aici nu mai e vorba doar de fundaşii noştri, ci de toată echipa, pentru că sunt prea multe erori individuale. Asta este marea problemă a noastră. Trebuie să fim atenţi, pentru că Botoşaniul are individualităţi bune şi pot oricând să speculeze. Cred că aici este cheia. De asta la noi mai apar anumite sincope pe parcursul campionatului, mai puţin aşteptate de fiecare dintre noi. Până la urmă ştii cum e? Toată lumea spune că nu avem fundaşi, dar poate că adevărul e pe undeva pe la mijloc. Poate că îi şi expunem foarte mult. Eu merg pe o victorie cu Botoşaniul, pentru că suntem echipa mai valoroasă“, a declarat Emil Săndoi.

„Nu este o distanţă foarte mare între noi şi lider“

Cu toate că şansele obţinerii titlului în acest an s-au diminuat considerabil după insuccesul cu FCSB, Emil Săndoi nu şi-a pierdut speranţa.

„În fotbal, lucrurile se pot schimba radical de la o secundă la alta, în funcţie de un gol sau de un rezultat. Noi suntem în continuare în cărţi pentru titlu! Nu este o distanţă foarte mare între noi şi lider. Sunt sigur că se va împiedica şi CFR Cluj în partidele viitoare, chiar dacă nu mai joacă în cupele europene. Nu vor avea un parcurs fără greşeală până la finalul campionatului şi important este să ştim noi să speculăm momentul în care ei se vor împiedica. În etapa asta se joacă şi meciul CFR – FCSB şi lucrurile pot să reintre în normal în eventualitatea unei victorii. Se poate încheia un rezultat de egalitate sau să câştige FCSB şi atunci lupta pentru titlu va fi cât se poate de echilibrată. Nu trebuie să facem mai mulţi paşi greşiţi decât ei sau, dacă s-ar putea, să nu mai facem deloc“, a punctat Emil Săndoi.

Citeşte şi: Universitatea Craiova sistează activitatea la juniori şi închide porţile pe „Extensiv“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS