8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / Adrian Mihalcea este noul antrenor al echipei Dinamo

Liga 1 / Adrian Mihalcea este noul antrenor al echipei Dinamo

Fostul atacant Adrian Mihalcea a fost numit, astăzi, în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo Bucureşti. Anunţul a fost făcut de managerul general Florin Prunea.

„Sunt la fel de emoţionat şi de onorat ca în prima zi când am venit ca jucător la Dinamo. Nu este cel mai fericit moment al echipei, dar sunt convins că împreună cu jucătorii, staff-ul tehnic şi suporterii noştri vom reuşi să vorbim din nou de performanţă la Dinamo. Ca jucător am trăit momente unice la Dinamo. Ca antrenor vreau să retrăiesc aceleaşi sentimente“, a declarat Adrian Mihalcea, pentru site-ul clubului.

Adrian Mihalcea, născut pe 24 mai 1976, va fi prezentat oficial joi, într-o conferinţă de presă.

Mihalcea şi-a început cariera de tehnician la Unirea Slobozia, echipa din oraşul său natal. A a pregătit-o în perioada iulie 2013-martie 2015. Le-a mai antrenat pe ACS Berceni (martie 2015-iunie 2015), Dunărea Călăraşi (ianuarie 2016-iunie 2017), UTA Arad (iunie 2017-august 2017) şi CS Mioveni (septembrie 2017). Din toamna anului 2017 şi până la finalul anului trecut a fost secundul selecţionerului Cosmin Contra la prima reprezentativă a României.

Dinamo s-a despărţit luni de Dusan Uhrin Jr. (52 de ani), antrenor care se afla la conducerea formaţiei alb-roşii din 13 august 2019.

FC Dinamo a pierdut primele două partide din play-out-ul Ligii I şi se află pe poziţia a treia în clasament, cu 17 puncte.

Citeşte şi: Universitatea Craiova sistează activitatea la juniori şi închide porţile pe „Extensiv“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS