13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGetafe nu riscă. Ibericii nu se vor deplasa la Milano de frica coronavirusului

Getafe nu riscă. Ibericii nu se vor deplasa la Milano de frica coronavirusului

Italia este una dintre cele mai afectate zone de noul COVID-19 din întreaga lume, după ce mai mult de 10.000 de persoane au fost deja infestate cu coronavirus, iar toate competițiile sportive de pe teritoriul țării au fost suspendate.

Chiar dacă meciul dintre Inter Milano și Getafe, din Liga Europa s-ar juca fără spectatori, ibericii refuză să facă deplasarea în Italia. Formația pregătită de Pepe Bordalas a anunțat, prin intermediul președintelui Torres, că nu dorește să joace împotriva lui Inter în Italia și că speră ca UEFA să găsească o alternativă.

„Le-am cerut celor de la UEFA să găsească o alternativă, pentru că nu vrem să jucăm l Milano. Nu vrem să mergem în mijlocul coronavirusului, nu avem nevoie de așa ceva. Dacă va trebui să pierdem această dublă prin neprezentare, o vom face. Nu vrem să ne asumăm vreun risc. Nu ne face plăcere acest aspect, dar dacă este nevoie, o vom face”, a declarat preşedintele clubului din Getafe.

Mi-a fost spus să cer un permis special pentru a avea voie să călătorim în Italia, dar nu am de gând să fac așa ceva. Nu vom merge într-un loc unde nu vrem să mergem. Am vorbit cu oficialii lui Inter, care au recunoscut că nu ar fi potrivit să facem această deplasare. Getafe nu va zbura. Nu mergem în Italia. Meciul trebuie ori mutat de acolo, ori amânat. Cel mai corect ar fi să fie amânat”, au fost cuvintele președintelui de la Getafe.

Citeşte şi: Tottenham nu a avut nicio şansă. Leipzig, supriza sferturilor în Ligă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS