7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUpdate/ Oficial: derbiul FCSB – „U“ Craiova se joacă fără spectatori!

Update/ Oficial: derbiul FCSB – „U“ Craiova se joacă fără spectatori!

-

Update: Universitatea Craiova confirmă decizia de a se juca fără spectatori

Oficialii Universității Craiova au emis un comunicat în care confirmă faptul că derbiul cu FCSB se va disputa fără spectatori. Confruntarea va avea loc în această seară, de la ora 20.30, pe „Arena Națională”, și va fi transmisă în format live text de GdS.

„În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, facem următoarele precizări:

  • Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa fără spectatori. Le mulțumim suporterilor noștri anticipat pentru atmosfera pe care ar fi creat-o în această seară pe Arena Națională, regretăm faptul că nu îi vom putea simți aproape, dar vom da totul să îi facem fericiți din fața micilor ecrane.
  • Vânzarea biletelor pentru meciurile cu FC Botoșani și Astra Giurgiu a fost sistată în acest moment. Vom reveni, ulterior, cu alte detalii”.

Update:

FRF a ajunțat deja că meciurile pe care le guvernează se vor desfășura fără spectatori!

„În urma deciziei Guvernului României, conform căreia se interzic adunările a peste 1.000 de oameni la evenimente sociale, Federația Română de Fotbal a sistat organizarea de meciuri cu spectatori pentru toate competițiile pe care le organizează. Conform FRF, a fost suspendată vânzarea biletelor la meciul România U 21 – Danemarca U 21 din preliminariile EURO 2020 U21”, se precizează într-un comunicat.

…..

Articol inițial:

Derbiul din această seară, din etapa a doua a play-off-ului din Liga 1, FCSB – „U“ Craiova, are șanse foarte mari să se dispute fără spectatori! Decizia a venit din partea lui Raed Arafat, secretarul de stat în MAI, și are la bază problemele de coronavirus. Arafat a anunțat azi că toate activitățile din România vor fi interzise dacă implică participarea a mai mult de 1000 de persoane! Aceste restricții sunt valabile până la data de 31 martie.

„Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”, a mai spus Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Raed Arafat a provocat un Comitet de Urgență la LPF

Decizia lui Raed Arafat a provocat un Comitet de Urgență la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a se lua o decizie. Hotărârea LPF-ului este așteptată de toată lumea, dar Arafat rămâne ferm pe poziție.

„Da, meciurile de fotbal se joacă fără spectatori. Se aplică regulile acestea. Știm că va produce nemulțumiri. S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane“, a anunțat duminică secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

Oficialii Științei ridică din umeri

Contactați telefonic, oficialii Științei nu au putut oferi niciun amănunt. Ei au subliniat că până la această oră nu au primit nicio înștiințare oficială. Cu toate acestea, consideră că lucrurile se îndreaptă spre o partidă cu stadionul gol în această seară.

Astfel, suporterii Universității Craiova se anunțau în număr mare în această seară pe Arena Națională. Unii au și plecat spre București! Interesant este cum se vor așeza lucrurile ținând cont de faptul că oltenii au cumpărat deja bilete la meci.

Revenim cu amănunte!

Citește și: Gestionarea situației privind noul coronavirus în România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS