11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSO Filiași – Gilortul 1-0 / Cosmin Calu a decis derbiul Olteniei din C4. Vezi golul!

CSO Filiași – Gilortul 1-0 / Cosmin Calu a decis derbiul Olteniei din C4. Vezi golul!

-

Formația CSO Filiași a reușit să-și treacă în cont victoria în meciul susținut sâmbătă, pe teren propriu, cu Gilortul Târgu Cărbunești. A fost 1-0 pe stadionul „Orășenesc“, în confruntarea din etapa a 16-a din Liga a III-a, seria 4.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cosmin Calu, în minutul 47. Fundașul lui CSO Filiași a profitat de o bâlbăială în careu, după o lovitură liberă executată de Poiană, și a trimis imparabil de la 10 metri.

CSO Filiași: Ovidiu Jianu – Răzvan Vulpe, Cosmin Calu, Aurel Lupu, Marius Almic (79, Florin Gheorghișor) – Alex Armășelu, Cristi Poiană (79, Eduard Dina) – Adrian Nichifor (89, Alberto Negreț), Claudiu Ghighilicea, Sabin Lupu (67, Alex Duriță) – Alex Fotescu. Antrenor: Nae Constantin.

Gilortul Tg. Cărbunești: Dragoș Constantinescu – Ion Afrim, Bogdan Dolcescu, Ionuț Tătaru, Robert Dănescu, Alex Avrămescu, Robert Bubuioc, Ion Roncea (85, Ionuț Safta), Florin Oprișa (77, Valeriu Sorea), Dumitru Almăjanu (65, Geani Stoichițoiu), Ion Berescu (85, Ianis Stăniloiu). Antrenor: Mario Găman.

În urma acestui rezultat, CSO Filiași a urcat de pe locul 14, pe 13, în timp ce Gilortul a rămas pe 16.

În etapa viitoare, CSO Filiași va juca tot acasă, cu ACS Poli Timișoara. Gilortul va evolua la Târgu Cărbunești împotriva liderului FCU.

Cosmin Calu: Am fost omul potrivit la locul potrivit

La finalul întâlnirii, autorul golului, Cosmin Calu, s-a arătat foarte bucuros de victorie.

„A fost un meci foarte greu, după un meci de luptă. Consider că terenul ăsta moale i-a avantajat pe ei. Este foarte important că am câștigat pentru poziția din clasament, pentru că eram cu ei în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Grupul nostru a făcut un joc bun și am câștigat. Eu am marcat, pentru că am fost omul potrivit la locul potrivit și mă bucur că am băgat-o în poartă“, a spus fundașul lui CSO Filiași.

Cosmin Calu se așteaptă la un meci greu și cu ACS Poli Timișoara: „Și cu Timișoara va fi greu. Au câștigat primul meci și vin cu un moral bun. Vor să se salveze, la fel ca și noi. Au o echipă de copii, dar dacă îi lași să joace ai probleme. Dacă îi luăm noi tare de la început, atunci o să ne facem meciul mai ușor“.

VEZI GALERIA FOTO!

Citește și: Liga a III-a / Rezultatele meciurilor din etapa a 16-a, seriile 3 şi 4

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS