24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCFR întâlneşte Sevilla înainte de derbiul de pe „Oblemenco“

CFR întâlneşte Sevilla înainte de derbiul de pe „Oblemenco“

Viitoarea adversară din campionat a Universităţii Craiova, CFR Cluj, va avea o misiune de foc în această seară, în Liga Europa. Echipa antrenată de Dan Petrescu va întâlni Sevilla, în manşa tur a şaisprezecimilor competiţiei. Partida este programată la ora 19.55 şi se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“.

CFR Cluj și-a asigurat prezența în primăvara europeană după ce a terminat pe locul 2, în spatele scoțienilor de la Celtic, dar în fața puternicelor formații din Seria A și Ligue 1, Lazio și Rennes.

Ardelenii au impresionat în grupe în special în duelurile din „Gruia“, unde au bifat victorii pe linie: 2-1 cu Lazio Roma, 1-0 cu Rennes și 2-0 cu Celtic. Astfel, formația pregătită de Dan Petrescu are toate motivele să spere într-un rezultat pozitiv, mai ales că este fără gol primit pe teren propriu în ultimele zece jocuri oficiale.

Sevilla, o formație pentru care Europa League nu mai are niciun secret, având în vedere că andaluzii au câștigat de cinci ori competiția, se anunță o formație redutabilă pentru CFR Cluj. Cu toate acestea, șansa campioanei României în această „dublă“ o poate reprezenta faptul că Sevilla trece printr-o perioadă nefastă, având în vedere că este fără victorie în ultimele patru meciuri oficiale. Seria negativă a început în Cupa Spaniei, după eşecul rușinos suferit în fața formației din Secunda, Mirandes. De notat ar fi și faptul că în deplasare, Sevilla are patru eșecuri consecutive, primind și 10 goluri.

Şaisprezecimi Liga Europa:

Joi, 20 februarie – ora 19.55: CFR Cluj – Sevilla, Club Brugge – Manchester Utd, Copenhaga – Celtic, Eintracht Frankfurt – Salzburg, Getafe – Ajax, Ludogorets – Inter, Şahtior Donetsk – Benfica, Sporting Lisabona – Istanbul Başaksehir, ora 22.00: Alkmaar – LASK Linz, Apoel Nicosia – Basel, Roma – Gent, Leverkeusen – Porto, Olimpiakos – Arsenal, Rangers – Braga, Wolfsburg – Malmo, Wolverhampton – Espanyol.

Citeşte şi: Liga Campionilor / Atletico, victorie „scurtă“ cu Liverpool pe „Wanda Metropolitano“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS