16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDortmund, învingătoare în prima manşă cu PSG. Haaland, din nou în top

Dortmund, învingătoare în prima manşă cu PSG. Haaland, din nou în top

Erling Braut Haaland (19 ani) i-a adus victoria Borussiei Dortmund în fața vedetelor de la PSG, cu scorul de 2-1, în prima manșă a optimilor Champions League. Norvegianul a punctat de două ori în meciul de pe Signal Iduna Park și le-a administrat parizienilor prima înfrângere în actuala ediție de Champions League.

Toate cele trei goluri ale confruntării dintre Dortmund și PSG au fost înscrise în repriza secundă, în decurs de doar 8 minute. Haaland a înscris în minutele 69 și 77 pentru Dortmund. Din tabăra parizienilor a punctat Neymar, în minutul 75.

Haaland a ajuns astfel la 10 goluri în șapte partide jucate în actuala ediție din Champions League, egalându-l în clasamentul golgheterilor pe Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

Dortmund: Bürki; Hummels, Piszczek, Zagadou; Hakimi, Witsel, Emre Can, Guerreiro; Sancho (Schmelzer 90), Haaland, Hazard (Reyna 67).
PSG: Navas; Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Kurzawa; Gueye, Verratti, Marquinhos; Di María (Sarabia 77), Mbappé, Neymar. Antrenor: Tomas Tuchel.

Partida retur se va juca la 11 martie, pe Parc des Princes.

Citeşte şi / Update: Claude Dielna va semna astăzi cu Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS