14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / FCU a încheiat cantonamentul din Antalya fără nicio înfrângere

Liga 3 / FCU a încheiat cantonamentul din Antalya fără nicio înfrângere

Liderul seriei 4 de la Liga a III-a, FCU Craiova, a încheiat stagiul de pregătire susţinut în Antalya. Trupa lui Eugen Trică a susţinut sâmbătă ultimul test pe pământ turcesc. S-a impus cu 2-1 în faţa echipei secunde a clubului ucrainean Dinamo Kiev.

Adversarii au deschis scorul în minutul 20, dintr-un penalti, şi au intrat la cabine în avantaj. Oltenii au reuşit egalarea în minutul 80 prin Tănase. Acesta a reluat cu capul o centrare venită din corner de la Stoenac. Lovitura de graţie a fost dată de Marian Stoenac, trei minute mai târziu.

Antrenorul Eugen Trică a început acest joc cu următorul unsprezece: Chindriș – Cristiu, Suciu, Dănănae, Riza – Pop, Zanfir – Raicea, Rogoveanu, Zimța – Dragu. Pe parcurs au mai intrat: Mario Enache, Stoenac, Tănase, Boția.

Bilanţul lui FCU în amicalele din Turcia: 4 victorii şi 5 remize

FCU a susţinut în cadrul stagiului de pregătire de trei săptămâni, din Antalya, 9 partide amicale. Bilanţul grupării doljene cuprinde 4 victorii. A înregistrat 3-2 cu Rapid, 3-2 cu Vorskla Poltava U21, 3-2 cu FK Kit-Go Pehchevo şi 2-1 cu Dinamo Kiev B. În discuţie mai intră 5 remize. 1-1 cu Ansan Greeners, 1-1 Ripensia Timişoara, 4-4 cu SV Ried, 1-1 cu Arsenal Tula B şi 2-2 cu Rusia U19.

Delegaţia grupării oltene va reveni în ţară în această seară.

Următorul joc de verificare al lui FCU Craiova va avea loc sâmbătă, 22 februarie. Oponentă va fi colega de serie CSO Filiaşi. Dacă vremea va fi bună se va juca pe stadionul din Filiaşi. În caz contrar, meciul va fi susţinut pe stadionul „Aripile“ din Craiova.

Citeşte şi: Amical / CSM Slatina a remizat cu CS Mioveni. Vlada a marcat spectaculos!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS