14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / CSO Filiaşi a rezolvat şi problema juniorilor. Vezi cine a semnat!

Liga 3 / CSO Filiaşi a rezolvat şi problema juniorilor. Vezi cine a semnat!

Preşedintele formaţiei CSO Filiaşi, Florin Spânu, a reuşit să parafeze astăzi contractele a trei jucători tineri pe care i-a vizat de ceva vreme. Astfel, gruparea doljeană şi-a asigurat echipa în privinţa juniorilor.

Doi dintre aceştia sunt proveniţi de la LPS Târgu Jiu. Este vorba despre fundaşul dreapta Adrian Olivian Bălăceanu (născut în 2002), mijlocaşul Răzvan Florentin Vulpe (2002).

Cel de-al treilea este un atacant crescut de Academia „Gică Popescu“, în speţă Alberto Cristian Negreţ (2001).

Toţi trei pot fi văzuţi la lucru începând de mâine, în cadrul celui de-al treilea joc amical al iernii. Astfel, CSO Filiaşi întâlneşte, de la ora 11.00, pe stadionul „Aripile“, pe Sporting Roşiori. Aceasta este ultima clasată în Liga a III-a, seria 3.

Până acum, trupa lui Nae Constantin a bifat două teste. Pe primul l-a pierdut la Târgu Jiu, scor 0-1 cu Pandurii. Pe cel de-al doilea l-a câştigat la Rovinari, 3-0 cu Vulturii Fărcăşeşti.

După acest joc de verificare cu Sporting Roşiori, CSO Filiaşi va pleca în cantonament în Serbia. Cartierul general al echipei antrenate de Nae Constantin va fi la Dolji Milanovac şi va dura până pe 14 februarie.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS