8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalExclusiv / Aurora Ungureanu Dobre completează staff-ul tehnic al Universităţii Craiova

Exclusiv / Aurora Ungureanu Dobre completează staff-ul tehnic al Universităţii Craiova

După ce a dat-o în bară cu Adriana Rogojină, conducerea Universităţii Craiova a deschis „ochii“ şi a cooptat în staff-ul tehnic o antrenoare crescută în spiritul alb-albastru. Astfel, Aurora Ungureanu Dobre a semnat deja contractul cu gruparea din Bănie şi se va ocupa de noua echipă de fete a Ştiinţei.

Aurora Ungureanu Dobre este conferenţiar universitar, activează în cadrul FEFS Craiova şi este deţinătoare de licenţa A UEFA. Aurora şi soţul ei, Marian Dobre, deţin o echipă de fotbal feminin, Academic Craiova. Astfel există posibilitatea unei treceri ale sportivelor la Universitatea Craiova.

De asemenea, Aurora Ungureanu Dobre este o foarte activă din punct de vedere sportiv şi organizatoric. Este unul dintre membrii fondatori ai organizaţiei Voluntari Pro EFS Craiova, ce a întreprins o mulţime de acţiuni în Bănie.

Mai multe detalii privind obiectivele şi planul de organizare al noii echipe feminine vom afla, probabil, în curând, când conducerea Universităţii Craiova va oficializa numirea.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS