9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 / Alexandru Marius Duriţă: Sperăm să ne salvăm de la retrogradare

Liga 3 / Alexandru Marius Duriţă: Sperăm să ne salvăm de la retrogradare

-

Mijlocaşul Alexandru Marius Duriţă a revenit la CSO Filiaşi şi s-a declarat surprins de numele noi de la echipă. Fostul jucător al Rapidului şi al CSM Alexandria se bucură că va colabora cu Nae Constantin şi speră să pună umărul la salvarea grupării din Filiaşi.

„Am revenit la CSO Filiaşi şi sperăm să facem ceva bun, să urcăm în clasament. E bine că vin jucători buni, talentaţi şi cu experienţă şi sperăm să ne salvăm de la retrogradare. Pe Nae Constantin îl ştiu de la Rapid, când evoluam acolo şi mai venea şi el să ne vadă şi ştiu că este un profesionist. Se şi vede asta, îmi plac antrenamentele lui. Acum, cu Pandurii, am făcut un meci bun. Ei au început înaintea noastră pregătirea, dar şi noi am arătat bine. Sper să se salveze şi Pandurii, le ţin pumnii, pentru că sunt olteni de-ai noştri“, a declarat Duriţă.

Pentru CSO Filiași, amicaul cu Pandurii Târgu Jiu, pierdut sâmbătă cu 1-0, a fost primul din această iarnă. Pentru formaţia antrenată de Nae Constantin urmează un test cu Vulturii Fărcășesti. Acesta este programat sâmbătă, pe terenul sintetic de la Rovinari.

Citeşte şi: Liga 3 / FCU Craiova asudă în Antalya şi mâine susţine primul amical

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicolae Ciucă va fi prezent de Sf. Gheorghe în...

Nicolae Ciucă, președintele PNL și președintele Senatului României, va...

ȘTIRI GdS