Acasă Sport Fotbal Andrei Ivan s-a temut de „lanternă“: M-am așteptat să fie un meci...

Andrei Ivan s-a temut de „lanternă“: M-am așteptat să fie un meci greu

-

Atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan, a recunoscut că victoria cu FC Voluntari a fost „trasă de păr“, dar a subliniat importanța punctelor.

„A fost o victorie foarte chinuită, dar am condus meciul. Ne-au prins pe contraatac, ca și în meciul trecut, cu Astra, când am luat gol la fel, dar sunt bucuros că am câștigat. M-am așteptat să fie un meci greu. FC Voluntari a jucat foarte bine în ultimele trei etape, și acasă, dar și în deplasare, de aceea suntem bucuroși pentru cele trei puncte“, a spus Ivan.

Întrebat de reacția publicului de scorul de 0-1, Ivan a spus: „Le mulțumim că vin la stadion, că ne susțin… Așa e la Craiova, știu cum e și nu am nicio reacție“.

Cât despre viitoarea partidă, cu FCSB, Andrei Ivan a spus că își dorește mult victoria: „Ar fi ceva extraordinar ca noi să câștigăm la FCSB. Va fi foarte greu! Trebuie să ne pregătim foarte bine și sperăm să câștigăm“.

Partida FCSB – Universitatea Craiova este programată duminică, 22 decembrie, de la ora 20.00, pe Arena Națională.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nivelul de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi şi vă puteţi simți neliniștit toată dimineața. Sunt posibile cumpărături, vizite...