17 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Alex Cicâldău: Exersez foarte mult la antrenamente loviturile libere

Alex Cicâldău: Exersez foarte mult la antrenamente loviturile libere

-

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat după meciul cu FC Voluntari, că golul marcat din lovitură liberă nu este întâmplător.

„Da, nu am făcut un joc foarte bun, dar am compensat cu dăruirea și cu ambiția noastră. Am arătat că suntem o echipă și asta ne-a ajutat să luăm cele trei puncte în seara asta. Mă așteptam să fie greu, mai ales când am văzut că nu avem o zi foarte bună. Exersez foarte mult la antrenamente loviturile libere și mă bucur că mi-a ieșit. Am mai dat unul cu Chindia, dar acela a fost deviat. Mă bucur foarte mult pentru acest gol, pe care îl dedic întregii echipe. Aveam mare nevoie de această victorie. Reacția publicului a fost oarecum normală. Eram conduși cu 1-0, pierdusem meciul trecut, la Astra… Eu îi înțeleg, știu că vor mai mult de la noi. Dar îi rugăm pe această cale să ne susțină indiferent de scor, pentru că ei știu că noi dăm tot ce avem mai bun“, a declarat Cicâldău.

Întrebat de viitoarea bătălie, cu FCSB, Alex Cicâldău a spus: „Va fi un meci greu și cred că va fi și spectaculos. Mereu au fost meciuri cu goluri multe între noi. Mergem la București să luăm cele trei puncte“.

Partida FCSB – Universitatea Craiova este programată duminică, 22 decembrie, de la ora 20.00, pe Arena Națională.

Citește și: Concluziile lui Pițurcă și Bergodi, după „U“ Craiova – Voluntari, scor 2-1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

ȘTIRI GdS

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

Număr record de internări la Infecţioase Craiova. S-a depăşit...

Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ din Craiova are, în prezent, cei mai mulţi pacienţi internaţi de la începutul pandemiei. Infecţioasele au...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai staţi?

Primăria Târgu Jiu a primit un teren lângă Parcul...

Primăria Târgu Jiu a primit, prin donație, un teren lângă Parcul Coloanei Fără Sfârșit. Terenul a fost donat...

Scapă Complexul Energetic Oltenia de faliment?

Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai are câteva săptămâni la dispoziție pentru finalizarea Planului de restructurare și decarbonare. Documentul...

Horoscopul de weekend

BerbecIeși din zona ta de confort și nu te mai gândi că nu ești pregătit să faci schimbări, să ții piept unor...