Acasă Sport Fotbal Moș Crăciun i-a bucurat, din nou, pe juniorii Craiovei

Moș Crăciun i-a bucurat, din nou, pe juniorii Craiovei

-

Moș Crăciun nu a uitat nici în acest an de juniorii Universității Craiova și CSJ Știința U Craiova.

Îmbrăcat în alb-albastru, îndrăgitul personaj și-a făcut, ca de fiecare dată, o intrare specială în „scenă“, fiind acoperit de confetti.

Înainte de venirea Moșului, publicul, masat la tribuna oficială a stadionului „Ion Oblemenco“, s-a „încălzit“ cu cântece și magie, divertismentul cuprinzând și jongleriile lui Mihai Ene. Nu au lipsit nici discursurile. Și pentru că tot vorbim de public, acesta afost format din copii, părinți și jucătorii și staff-ul tehnic al Științei, exceptând „principalul“ Victor Pițurcă.

Moș Crăciun cel alb-albastru a fost ajutat spiridușii săi și de „familia“ Universității Craiova să împartă darurile micuților fotbaliști, ce vor bucura cu siguranță tribunele Băniei într-o bună zi.

De remarcat și de apreciat revenirea lui Dan Păsărin, cel puțin pentru acest eveniment, la microfonul stadionului „Ion Oblemenco“.

La final, Valentin Mihăilă, Alex Mateiu – sărbătoritul zilei (30 ani) și Mihai Roman au declarat că le-a făcut o deosebită plăcere să-l ajute pe Moș Crăciun. „Leii“ au punctat că speră ca în viitor să aducă bucurii și mai mari pe stadionul „Ion Oblemenco“. VEZI VIDEO!

Citește și: AJF Dolj a anunţat laureaţii galei „Ilie Balaci“, ediţia a II-a

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nivelul de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi şi vă puteţi simți neliniștit toată dimineața. Sunt posibile cumpărături, vizite...