8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova - FC Botoşani / Ion Velea: Sper să-i batem, ce naiba!

„U“ Craiova – FC Botoşani / Ion Velea: Sper să-i batem, ce naiba!

Universitatea Craiova întâlneşte joi, 5 noiembrie, de la ora 18.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe FC Botoşani. Meciul contează pentru etapa a 19-a din Liga I. GdS a prefaţat această întâlnire cu Ion Velea, fostul mare fotbalist al „Campioanei unei mari iubiri“. „Pelicanul“ a afirmat că se aşteaptă la o dispută acerbă pentru cele trei puncte puse în joc. Velea refuză să creadă că băieţii lui Victor Piţurcă nu vor confirma în acest joc, considerându-i mult mai valoroşi decât pe moldoveni.

„Prevăd un meci greu cu Botoşani. Sunt mai multe aspecte care mă fac să spun asta. În primul rând, vremea este rea, e frig şi mi se par mai firavi jucătorii noştri, dar e bine că avem un gazon bun acum. Apoi moralul, că ei vin după o victorie cu Viitorul, iar noi după o înfrângere cu Sepsi. Nu m-a dezamăgit jocul de la Sfântu Gheorghe, ci rezultatul. Ei au avut o atitudine bună, dar dacă nu dai gol din atâtea ocazii pe care le-ai avut… FC Botoşani e o echipă muncitoare, ca şi Sepsi, deci trebuie să avem grijă. Pe Viitorul au învins-o că au jucat în condiţii grele, ceea ce pe ei i-a avantajat, pentru că s-a jucat pe forţă, dar acum nu mai contează. Sper să-i batem, ce naiba! Acum nu mai trebuie să mai pierdem niciun punct, nu mai vorbesc de puncte. Băieţii trebuie să aibă o atitude ca lumea şi să nu mai rateze atât de mult. Dacă suntem o echipă mare, cum pretindem, nu mai contează cum vine adversarul de montat, trebuie să ne impunem jocul şi să câştigăm“, a declarat Ion Velea, pentru GdS.

Ion Velea crede în revirimentul echipei

Întrebat dacă se teme că Universitatea ar putea rata play-off-ul, Velea a exclus asta. Mai mult, „Pelicanul“ crede că lupta pentru primul loc se va da până la sfârşit.

„Nu mi-e teamă că nu o să intrăm în play-off. Asta ar fi culmea! Nu există aşa ceva. Rezolvăm în curând asta, în schimb drumul către titlu e lung. Este adevărat că în etapa trecută puteam profita de rezultatele slabe ale CFR-ului şi Viitorului dacă nu pierdeam, dar aşa a fost să se întâmple. Sunt convins că jocul echipei va fi bun în curând, când nu vor mai fi jucători accidentaţi, şi eu cred că putem face lucruri mari“, a explicat Ion Velea.

Citeşte şi: CCA a desemnat brigada de arbitri pentru meciul „U“ Craiova – FC Botoşani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS