22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova / Nicolae Negrilă: Am încredere că ne vom impune la Sepsi

„U“ Craiova / Nicolae Negrilă: Am încredere că ne vom impune la Sepsi

Fostul mare fotbalist al Ştiinţei, Nicolae Negrilă, s-a arătat optimist în privinţa meciului pe care-l va susţine Universitatea Craiova la Sfântu Gheorghe, din etapa 18 a Ligii I. Trupa lui Victor Piţurcă întâlneşte sâmbătă, de la ora 17.30, în Transilvania, pe Sepsi, iar „Negoro“ susţine că valoarea îşi va spune cuvântul.

„Mi-a plăcut meciul cu Hermannstadt. Băieţii noştri au dominat tot meciul, şi-au creat ocazii şi de aceea cred într-un rezultat bun şi acum. Echipa este în creştere de formă, stă bine atât la capitolul fizic, cât şi la cel tehnico-tactic. Cred că ne vom adjudeca toate cele trei puncte, dar sunt sigur că va fi un meci greu. Tot timpul ne-a fost dificil la Sfântu Gheorghe. Trebuie să ţinem cont că Sepsi a pierdut câţiva jucători importanţi pentru meciul cu noi (Tincu şi Bouhenna – n.r.). S-au plâns că au un lot mic.

M-a deranjat foarte mult Grozavu prin declaraţia făcută după meciul pierdut cu Viitorul. Vezi Doamne!, Colţescu i-a dat afară jucătorii că urma meciul cu Universitatea. Am văzut acel meci şi spun că jucătorii lui au meritat cartonaşele roşii. Grozavu trebuie să-şi înveţe jucătorii să evite eliminările, că nu e de vină arbitrul. Nu cred că nu putem să câştigăm acolo. Avem mare nevoie de puncte ca să ne ţinem acolo sus. Revin la echipă Mihăilă şi Ivan, deci am încredere. Vom face un meci bun şi că ne vom impune“, a declarat Nicolae Negrilă, pentru GdS.

„Să vedem ce vom face şi cu Mirel Rădoi selecţioner“

Nicolae Negrilă a vorbit şi pe tema numirii lui Mirel Rădoi în funcţia de selecţioner al primei reprezentative, fapt oficializat miercuri de FRF.

„Să vedem ce vom face şi cu Mirel Rădoi selecţioner. Mi se pare cam tânăr, fără experienţă, dar asta este. Trebuie să avem încredere în el şi să-l susţinem. El îi cunoaşte destul de bine şi pe cei mari. Doar nu o juca acum, în baraj, cu jucătorii sub 21 de ani. Trebuie să-i adune pe toţi cei care nu au mai dorit să mai vină la lot. Pe Tamaş, pe Săpunaru, că avem nevoie de experienţă acum. După, vom vedea.

Rădoi trebuie să convoace fotbaliştii care joacă la echipele lor de club, nu pe cei care sunt rezerve. Cum vine asta, să nu joace la echipa de club şi să fie titular la naţională? Dacă merită, să joace, iar dacă nu, nu. Sperăm să avem cât mai mulţi jucători de la Universitatea Craiova la echipa naţională. Sunt mai mulţi care ar merita. Mă refer la Bălaşa şi, de ce nu, şi Mihăilă. Rădoi trebuie să aibă în vedere de acum şi o viitoare echipă, dar să facă tot posibilul să ajungem la Euro“, spus Negrilă.

Citeşte şi: Universitatea II Craiova încheie anul cu un derbi. Vezi programul ultimei etape din Liga a III-a, seria 3!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS