21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMisiunea continuă! CFR Cluj a pierdut la Lazio, dar calificarea se joacă

Misiunea continuă! CFR Cluj a pierdut la Lazio, dar calificarea se joacă

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă joi seară de Lazio, cu scorul de 1-0, în cel de-al cincilea meci al grupei E din Liga Europa. Unicul gol al meciului a fost reușit de Joaquin Correa, în minutul 24. În urma acestui eșec, ardelenii rămân pe poziția secundă în clasament, cu nouă puncte, dar trăiesc cu emoții pentru calificarea în șaisprezecimi.

Dacă în prima repriză CFR nu a existat pe „Olimpico”, din Roma, partea a doua a fost cu totul diferită. Campioana României a ieșit la joc și a ratat ocazii foarte mari prin Omrani și Traore. Ambii atacanți ai clujenilor au fost opriți în dese rânduri de Proto, „veteranul” din poarta italienilor. S-a încheiat 1-0, iar CFR Cluj are de muncit și în ultima etapă din grupe pentru calificarea în faza următoare a competiției.

De menționat că în minutul 70 Traore a înscris pentru trupa lui Dan Petrescu, dar golul a fost anulat de centralul din Turcia pe motiv de offside.

Lazio: Proto – Bastos, Vavro, Acerbi – Lazzari, Parolo, Cataldi, Alberto (80, Patric), Jony (74, Lulic) – Adekanye (65, Caicedo), Correa. Antrenor: Simone Inzaghi.

CFR Cluj: Arlauskis – Cestor, Boli, Burcă, Camora – Bordeianu (62, Deac), Djokovic, Culio – Peteleu (73, Susic), Omrani, Păun (65 ,Traore). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonașe galbene: Adekanye 57 / Djokovic 45+3, Traore 68.

Au arbitrat: Ali Palabiyik – Serkan Olguncan, Cem Satman; Mete Kalkavan.

Clasament: 1. Celtic 13 (10:4), 2. CFR Cluj 9 (4:4), 3. Lazio 6 (6:7), 4. Rennes 1 (3:8).

În ultimul meci din grupă, CFR Cluj va primi vizita formației Celtic Glasgow. Ardelenii au nevoie de cel puțin un punct pentru a se califica în șaisprezecimile Ligii Europa.

Citește și: Keșeru, decisiv pentru Ludogorets. Românul le-a adus un punct bulgarilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS