6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalS-a stabilit ora și locul în care se va disputa „U” Craiova - Spartak Subotica

S-a stabilit ora și locul în care se va disputa „U” Craiova – Spartak Subotica

Universitatea Craiova va susține sâmbătă, de la ora 15.00, pe terenul de iarbă de la Stadionul „Aripile”, partida amicală contra formației Spartak Subotica. Acest amicial se va disputa cu porțile deschise.

În acest amical nu vor putea evolua Nicușor Bancu, Alexandru Cicâldău, Valentin Mihăilă și Ștefan Vlădoiu, toți fiind convocați la națională.

Clubul Spartak a fost fondat pe data de 21 aprilie 1945. Clubul a fost denumit după Jovan Mikic Spartak, liderul partizanilor din Subotica, cel care de altfel a fost erou național și ucis în 1944. Aceștia evoluează pe stadionul din Subotica, având o capacitate de 13.000 de locuri.

Aflați în acest moment pe locul 9 în prima ligă din Serbia, au obținut 21 de puncte în 16 partide disputate. Sunt evaluați la aproximativ 9 milioane de euro, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. Lotul este format din 27 de jucători, media de vârstă fiind de 23 de ani. Golgheterul echipei este Nemanja Obradovic cu 4 reușite. Totodată, Stefan Sormaz și Lazar Tufegdzic sunt cei mai buni pasatori ai sârbilor, fiecare cu câte 3 assisturi în campionat.

Formula de joc preferată de echipa sârbă: Dokic – Milutinovic, Tekijaski, Otasevic, Milosevic (cpt.) – Marcic, Vidakovic – Obradovic, Tufegdzic, Sreckovic – Sormaz.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: LIVE / Universitatea II Craiova – Flacăra Moreni, scor 2-0

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS