Acasă Sport Fotbal CS Cârcea, set la unu cu Pleniţa. Nuţă şi Sîrmon, în zi...

CS Cârcea, set la unu cu Pleniţa. Nuţă şi Sîrmon, în zi de graţie

-

CS Cârcea își continuă forma ascendentă și după etapa a 12-a din Liga a 4-a Dolj Mass. Trupa lui Alexandru Dicu a trecut pe teren propriu de Victoria Plenița, cu scorul de 6-1 și a ajuns la al cincilea meci consecutiv fără eșec.

Meciul de la Cârcea a fost dominat cu autoritate de echipa gazdă, care a punctat pentru prima dată pe tabelă încă din minutul 8, prin Ionuț Nuță. Acesta a reușit dubla în minutul 16, după o lovitură perfect executată de la aproximativ 25 de metri. La nici două minute distanță, Ștefan Croitoru a readus speranțele în tabăra oaspeților, cu un șut din marginea careului advers (’16). Până la pauză, Ionuț Nuță a realizat hattrick-ul (’32) și a adus un avantaj destul de liniștitor echipei sale înainte de partea secundă. A fost 3-1 în favoarea gazdelor după primele 45 de minute.

Nici repriza a doua nu a ieșit din tipar

Ultimele 45 de minute au adus încă trei goluri în contul formației din Cârcea. În minutul 53 a ieșit la rampă Cosmin Sîrmon, atacantul formației gazdă. Acesta a punctat de două ori (’53, ’71) și a oferit o pasă decisivă pentru Vicențiu Vizantie, care a închis meciul în minutul 87, scor 6-1.

CS Cârcea: Gălan – Dragomir, Relea, Dicu, Preoteasa – Nuță, Bălă, Barbu (’70, Chirea Bogdan), Borhot – Vizantie, Sîrmon. Antrenor: Alex Dicu.

Victoria Plenița: Găman – Rusoiu, Speriatu, Dănacă, Mogoi – Croitoru (’46, Cezar Vatu), Totora, Moldoveanu, Rus – Marcov, Stîngă. Antrenor: Gigi Zidaru.

Cartonașe galbene: Sîrmon ’27, Borhot ’73 / Totora ’60, Dănacă ’62, Vatu ’70, Rus ’74.

Au arbitrat: Cosmin Urucu – Adrian Popescu, Daniela Constantinescu;

În următoarea etapă, CS Cârcea se va deplasa la Măceșul de Sus. De partea cealaltă, Victoria Plenița va primi vizita formației Recolta Ostroveni.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Liga 3 / „Satelitul“ Științei a pierdut la limită la Slatina. Vezi declarațiile!

ȘTIRI VIDEO GdS