10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCS Cârcea, set la unu cu Pleniţa. Nuţă şi Sîrmon, în zi de graţie

CS Cârcea, set la unu cu Pleniţa. Nuţă şi Sîrmon, în zi de graţie

-

CS Cârcea își continuă forma ascendentă și după etapa a 12-a din Liga a 4-a Dolj Mass. Trupa lui Alexandru Dicu a trecut pe teren propriu de Victoria Plenița, cu scorul de 6-1 și a ajuns la al cincilea meci consecutiv fără eșec.

Meciul de la Cârcea a fost dominat cu autoritate de echipa gazdă, care a punctat pentru prima dată pe tabelă încă din minutul 8, prin Ionuț Nuță. Acesta a reușit dubla în minutul 16, după o lovitură perfect executată de la aproximativ 25 de metri. La nici două minute distanță, Ștefan Croitoru a readus speranțele în tabăra oaspeților, cu un șut din marginea careului advers (’16). Până la pauză, Ionuț Nuță a realizat hattrick-ul (’32) și a adus un avantaj destul de liniștitor echipei sale înainte de partea secundă. A fost 3-1 în favoarea gazdelor după primele 45 de minute.

Nici repriza a doua nu a ieșit din tipar

Ultimele 45 de minute au adus încă trei goluri în contul formației din Cârcea. În minutul 53 a ieșit la rampă Cosmin Sîrmon, atacantul formației gazdă. Acesta a punctat de două ori (’53, ’71) și a oferit o pasă decisivă pentru Vicențiu Vizantie, care a închis meciul în minutul 87, scor 6-1.

CS Cârcea: Gălan – Dragomir, Relea, Dicu, Preoteasa – Nuță, Bălă, Barbu (’70, Chirea Bogdan), Borhot – Vizantie, Sîrmon. Antrenor: Alex Dicu.

Victoria Plenița: Găman – Rusoiu, Speriatu, Dănacă, Mogoi – Croitoru (’46, Cezar Vatu), Totora, Moldoveanu, Rus – Marcov, Stîngă. Antrenor: Gigi Zidaru.

Cartonașe galbene: Sîrmon ’27, Borhot ’73 / Totora ’60, Dănacă ’62, Vatu ’70, Rus ’74.

Au arbitrat: Cosmin Urucu – Adrian Popescu, Daniela Constantinescu;

În următoarea etapă, CS Cârcea se va deplasa la Măceșul de Sus. De partea cealaltă, Victoria Plenița va primi vizita formației Recolta Ostroveni.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Liga 3 / „Satelitul“ Științei a pierdut la limită la Slatina. Vezi declarațiile!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Primăria Craiova face primul pas în construirea unei sere...

Primăria Craiova mai face încă un pas spre realizarea...

ȘTIRI GdS