17.8 C
Craiova
vineri, 5 martie, 2021
Știri de ultima oră Sport Fotbal CS Cârcea, set la unu cu Pleniţa. Nuţă şi Sîrmon, în zi de graţie

CS Cârcea, set la unu cu Pleniţa. Nuţă şi Sîrmon, în zi de graţie

-

CS Cârcea își continuă forma ascendentă și după etapa a 12-a din Liga a 4-a Dolj Mass. Trupa lui Alexandru Dicu a trecut pe teren propriu de Victoria Plenița, cu scorul de 6-1 și a ajuns la al cincilea meci consecutiv fără eșec.

Meciul de la Cârcea a fost dominat cu autoritate de echipa gazdă, care a punctat pentru prima dată pe tabelă încă din minutul 8, prin Ionuț Nuță. Acesta a reușit dubla în minutul 16, după o lovitură perfect executată de la aproximativ 25 de metri. La nici două minute distanță, Ștefan Croitoru a readus speranțele în tabăra oaspeților, cu un șut din marginea careului advers (’16). Până la pauză, Ionuț Nuță a realizat hattrick-ul (’32) și a adus un avantaj destul de liniștitor echipei sale înainte de partea secundă. A fost 3-1 în favoarea gazdelor după primele 45 de minute.

Nici repriza a doua nu a ieșit din tipar

Ultimele 45 de minute au adus încă trei goluri în contul formației din Cârcea. În minutul 53 a ieșit la rampă Cosmin Sîrmon, atacantul formației gazdă. Acesta a punctat de două ori (’53, ’71) și a oferit o pasă decisivă pentru Vicențiu Vizantie, care a închis meciul în minutul 87, scor 6-1.

CS Cârcea: Gălan – Dragomir, Relea, Dicu, Preoteasa – Nuță, Bălă, Barbu (’70, Chirea Bogdan), Borhot – Vizantie, Sîrmon. Antrenor: Alex Dicu.

Victoria Plenița: Găman – Rusoiu, Speriatu, Dănacă, Mogoi – Croitoru (’46, Cezar Vatu), Totora, Moldoveanu, Rus – Marcov, Stîngă. Antrenor: Gigi Zidaru.

Cartonașe galbene: Sîrmon ’27, Borhot ’73 / Totora ’60, Dănacă ’62, Vatu ’70, Rus ’74.

Au arbitrat: Cosmin Urucu – Adrian Popescu, Daniela Constantinescu;

În următoarea etapă, CS Cârcea se va deplasa la Măceșul de Sus. De partea cealaltă, Victoria Plenița va primi vizita formației Recolta Ostroveni.

Articol scris de Tibi Cocora

Citește și: Liga 3 / „Satelitul“ Științei a pierdut la limită la Slatina. Vezi declarațiile!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Opt elevi şi doi profesori din Dolj, confirmaţi cu...

Opt elevi şi doi profesori din Dolj, confirmaţi cu Covid 19

ȘTIRI GdS

Opt elevi şi doi profesori din Dolj, confirmaţi cu...

Opt elevi şi doi profesori din Dolj, confirmaţi cu Covid 19

Doar 113 asociații şi-au dat acordul pentru reabilitarea blocurilor....

Craiovenii își mai pot da acordul pentru reabilitarea termică a blocului în care locuiesc până pe 15 martie 2021. Tot ce trebuie să facă...

Bucureștiul reintră în scenariul roşu

Potrivit datelor DSP București, rata de infectare în Capitală raportată vineri a fost 3,05. Capitala reintră astfel în scenariul roşu, informează agerpres.DSP a comunicat...

Stridii de Pacific, descoperite în Marea Neagră

Stridii de Pacific au fost descoperite în Marea Neagră. Deși numărul lor este limitat, vestea a iscat interes din partea specialiștilor, întrucât această specie nu...

Angajaţii din sectorul sanitar francez ar putea fi obligaţi...

Ministrul sănătăţii din Franţa, Olivier Veran, a avertizat că există posibilitatea introducerii vaccinării obligatorii anti-Covid pentru angajaţii din domeniul sanitar dacă aceştia nu se...

Concursul pentru directorii de şcoli se va organiza cel...

Concursul pentru directorii de şcoli se va organiza până în iunie sau în octombrie-noiembrie