17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU s-a jucat cu ocaziile în meciul cu Pecica şi s-a ales cu un singur punct

FCU s-a jucat cu ocaziile în meciul cu Pecica şi s-a ales cu un singur punct

FCU Craiova a obţinut sâmbătă doar un rezultat de egalitate, pe stadionul „Municipal“ din Târgu Jiu, împotriva formaţiei Progresul Pecica. Cele două formaţii au remizat alb, 0-0, într-un meci care a contat pentru etapa 11-a a Ligii a III-a, seria 4.

FCU: Chindriș – Negru, Suciu, Gugu, Cristiu – Pop – Tănase, Răducanu, Stoenac – Zimța-Bălan. Au mai intrat: Avram, Tudor, Rogoveanu.

„A fost un meci la discreţia noastră. Adversarul s-a apărat din primul şi până în ultimul minut, am avut cinci bare, situaţii multe de a marca. Jocul a fost foarte bun, jucătorii au avut o atitudine bună, determinare, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Cam asta este analiza mea. Am pierdut două puncte, dar lumea a plecat mulţumită de la stadion, pentru că a văzut un fotbal bun“, a explicat antrenorul Eugen Trică, pentru GdS.

În urma acestei remize, FCU continuă să fie lider, cu 29 de puncte.

Pentru FCU Craiova urmează un alt meci dificil. Băieţii lui Eugen Trică întâlnesc sâmbătă, de la ora 15.00, în deplasare, formaţia FC Dumbrăviţa.

„Mergem acolo să ne facem jocul şi să câştigăm cele trei puncte. Pentru jocul viitor am semne de întrebare pentru Suciu, care a acuzat ceva probleme musculare. Aşteptăm ecografia şi sperăm să nu fie ceva grav. A apărut şi Mogoşanu la antrenamente, iar de săptămâna viitoare îl aştept şi pe Dănănae“, a comentat Eugen Trică.

Citeşte şi: SCM „U” Craiova, de neoprit pe propriul teren. Steaua, a treia „victimă”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS