9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal Dorian Vasilică: Şansa nu a mai fost de partea noastră

Dorian Vasilică: Şansa nu a mai fost de partea noastră

Tractorul Cetate a pierdut sâmbătă duelul din subsolul clasamentului cu formaţia Sporting Roşiori, cu scorul de 1-0. După acest eşec, Tractorul a rămas pe locul 13 în clasamentul Ligii a III-a, seria 3, cu doar 9 puncte.

Tehnicianul echipei oaspete, Dorian Vasilică, consideră că echipei sale i-a lipsit şansa la Roşiori, având în vedere şi numărul de ocazii irosite.

„Am pierdut la limită la Roşiori. De data aceasta, şansa nu a mai fost de partea noastră. Ei au avut cel mult o ocazie şi au marcat un gol, în timp ce noi am irosit cinci şanse bune de a înscrie. Urmează o deplasare lungă şi grea, la Progresul Spartac. Au o echipă foarte bună, dar noi sperăm să facem un joc bun şi să producem surpriza”, a declarat Dorin Vasilică, pentru GdS.

Pentru jocul de la Roşiori, Tractorul Cetate a dispus de următorul unsprezece: Nedelcea – Pena, Ion, Doma, Ilie, Mohora, Brebenel, Vasilică, Boboc, Sărăcin, Coca.

Duelul din etapa a 10-a dintre Progresul Spartac şi Tractorul Cetate se va disputa sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 15.00, tot în deplasare.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Andy Murray a câştigat primul trofeu ATP după doi ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...