6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDorian Vasilică: Şansa nu a mai fost de partea noastră

Dorian Vasilică: Şansa nu a mai fost de partea noastră

Tractorul Cetate a pierdut sâmbătă duelul din subsolul clasamentului cu formaţia Sporting Roşiori, cu scorul de 1-0. După acest eşec, Tractorul a rămas pe locul 13 în clasamentul Ligii a III-a, seria 3, cu doar 9 puncte.

Tehnicianul echipei oaspete, Dorian Vasilică, consideră că echipei sale i-a lipsit şansa la Roşiori, având în vedere şi numărul de ocazii irosite.

„Am pierdut la limită la Roşiori. De data aceasta, şansa nu a mai fost de partea noastră. Ei au avut cel mult o ocazie şi au marcat un gol, în timp ce noi am irosit cinci şanse bune de a înscrie. Urmează o deplasare lungă şi grea, la Progresul Spartac. Au o echipă foarte bună, dar noi sperăm să facem un joc bun şi să producem surpriza”, a declarat Dorin Vasilică, pentru GdS.

Pentru jocul de la Roşiori, Tractorul Cetate a dispus de următorul unsprezece: Nedelcea – Pena, Ion, Doma, Ilie, Mohora, Brebenel, Vasilică, Boboc, Sărăcin, Coca.

Duelul din etapa a 10-a dintre Progresul Spartac şi Tractorul Cetate se va disputa sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 15.00, tot în deplasare.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Andy Murray a câştigat primul trofeu ATP după doi ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS