17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVâlcenii de la Horezu şi Dăeşti, favoriţi pe hârtie

Vâlcenii de la Horezu şi Dăeşti, favoriţi pe hârtie

Formaţiile vâlcene Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti încearcă să-şi continue seria rezultatelor bune. Cele două formaţii vor juca pe propriul teren în această etapă, contra unor echipe cu un start dezamăgitor de sezon. Trupa lui Adi Popa, Flacăra Horezu, va primi, sâmbătă, vizita Cetatei Deva, în timp ce Viitorul Dăeşti se va duela cu ACS Poli Timişoara. Cele două partide contează pentru etapa a 9-a din Liga a III-a, seria a 4-a.

Adi Popa: Trebuie să avem o atitudine extraordinară

Antrenorul formaţiei Flacăra Horezu, Adi Popa, consideră că echipa sa nu este favorită cu Deva şi că nivelul de concentrare trebuie să fie la maximum.
„Ne aşteapătă un meci dificil. Întâlnim o echipă tânără, ambiţioasă, care aleargă foarte mult. Sperăm să facem un joc bun şi să obţinem victoria. Nu suntem favoriţi. Şansele sunt egale, iar pentru a obţine toate cele trei puncte, trebuie să avem o atitudine extraordinară. Jucătorii de la Deva sunt tineri, dornici de afirmare şi vor să iasă din subsol, iar acest lucru cu siguranţă ne va îngreuna munca. Avem doi accidentaţi, dar sperăm să-i recuperăm până la ora meciului”, a declarat Adi Popa pentru GdS.

Gabi Mangalagiu, precaut

Viitorul Dăeşti se află într-o formă destul de bună. Trupa lui Gabi Mangalagiu vine după o victorie clara pe terenul formaţiei Ghiroda şi Giarmata Vii (4-2) şi o remiză cu Dumbrăviţa (3-3). Cu toate acestea, antrenorul Dăeştiului le-a cerut elevilor săi să fie precauţi, deoarece Timişoara are o echipă destul de incomodă.
„Echipa este pregătită de acest meci. Va fi o partidă destul de grea, pentru că toate echipele din această serie sunt de nivel apropiat şi fiecare joc are încărcătura lui. Nu va fi un meci uşor, chiar dacă Timişoara nu trece prin cea mai bună perioadă. I-au învins pe cei de la Horezu, au mai avut câteva jocuri bune, aşa că sunt imprevizibili. Avem puţine probleme de lot, dar cu siguranţă vom face faţă sâmbătă”, a spus Gabi Mangalagiu.

Articol scris de Tibi Cocora

Citeşte şi: Norvegienii critică UEFA pentru prezenţa copiilor pe Arena Națională

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS