6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Elitelor U17 / Academia "Gică Popescu" a surclasat-o pe Ardealul Cluj

Liga Elitelor U17 / Academia „Gică Popescu” a surclasat-o pe Ardealul Cluj

-

Echipa de juniori sub 17 ani a Academiei „Gică Popescu” s-a impus clar, scor 4-1, în fața formației similare a clubului Ardealul Cluj. Partida a contat pentru etapa a 12-a de la Liga Elitelor U17.

Oaspeții au deschis scorul prin Ioan Gorba, care a reluat la vinclu, de la 8 metri, o centrare venită de pe dreapta, de la Vrăjitoru (’13 0-1).

Craiovenii au restabilit egalitatea prin Andrei Grigorie, cu o reluare din centrul careului mare (’22, 1-1).

După mai multe ocazii clare irosite, Academia „Gică Popescu” a intrat în avantaj, după un șut al lui Adrian Vlad, deviat de unul dintre fundași (’70, 2-1).

Adrian Vlad a adus liniștea în tabăra gazdă, după ce a transformat fără emoții un penalti obținut de Gheorghe (’76, 3-1).

Tot Adrian Vlad a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 84 și a transformat-o în gol de la punctul cu var (’84, 4-1).

„GP” CRAIOVA: Mihnea Vodă – Octavian Urdu, Eduard Calițoiu, Alex Vezelovici, Denis Prunaru – Mirel Neață, Eduard Udrea, Eduard Grigorie, Andrei Dinu – Alex Grigorie, Adrian Vlad. Au mai intrat: Marius Florea, Florentin Gheorghe, Marius Dobre, Adelin Biră, Andrei Pîrvu. Antrenor: Ionuț Cimpoeru.

ARDEALUL: Denis Feier – Virgil Vrăjitoru, Ionuț Comșa, Alex Șandor, Dragoș Negria, Darius Stănică, Antonio Gnand, Giuluo Cozac, Ioan Gorba, Ștefan Bocancea. Au mai intrat: Paul Deac, Tiberiu Avramescu, Andrei Maghiari. Antrenor: Claudiu Moldovan.

Cartonașe galbene: Udrea / Vrăjitoru.

Au arbitrat: Ionuț Dogeanu – Alin Soare, Ciprian Bratoi.

În runda viitoare, Academia „Gică Popescu” va evolua pe terenul Universității Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident mortal de muncă, „îngropat” de procurori?

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova ar tergiversa soluţionarea unui dosar penal privind un accident mortal de muncă. La acestă concluzie a ajuns soţia unui bărbat care a decedat în septembrie 2017, în urma unui accident de muncă produs întru-un service auto din Podari. De atunci, procurorii au dispus clasarea cauzei de trei ori. Tot de trei ori, instanţa de judecată a întors dosarul la parchet pentru completarea urmăririi penale. Şi asta pentru că, după cum susţin judecătorii, procurorii au ignorat chiar şi o hotărâre definitivă a instanţei de judecată, prin care a fost menţinut procesul-verbal de constatare întocmit de ITM Dolj. Care este concluzia la care au ajuns procurorii de fiecare dată? Mortul a fost de vină!

ȘTIRI GdS