Acasă Sport Fotbal „U“ Craiova / Luis Nițu: Am un sentiment foarte frumos!

„U“ Craiova / Luis Nițu: Am un sentiment foarte frumos!

-

Universitatea Craiova s-a calificat în faza optimilor de finală ale Cupei României. Gruparea din Bănie s-a impus la limită, scor 1-0, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în fața divizionarei secunde CSM Reșița. Unicul gol al meciului din faza 16-imilor de finală a fost marcat de Luis Nițu, în minutul 30.

La finalul întâlnirii, Luis Nițu a declarat că se bucură pentru reușita sa, dar a punctat că nu a jucat foarte bine. Vezi video!

Citește și: CSM Reşiţa – „U“ Craiova / Luis Nițu a adus calificarea alb-albaştrilor în optimi

ȘTIRI VIDEO GdS

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.

Cine sunt oamenii care au preluat controlul asupra Băncii Transilvania

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România în funcţie de valoarea activelor gestionate, adică circa 87 mld. lei la final de 2019. La bursa de la Bucureşti, instituţia de credit are o capitalizare de aproximativ 10 mld. lei.