22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCSM Reşiţa - „U“ Craiova / Nicolae Negrilă: Mizez pe o calificare fără emoţii

CSM Reşiţa – „U“ Craiova / Nicolae Negrilă: Mizez pe o calificare fără emoţii

Universitatea Craiova întâlneşte astăzi, de la ora 18.45, pe stadionul „Ion Oblemenco“, pe CSM Reşiţa, ocupanta locului 12 din Liga a II-a. Confruntarea contează pentru faza şaisprezecimilor de finală ale Cupei României. Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă, a prefaţat, pentru GdS, acest duel din competiţia KO.

„Trebuie să câştigăm cu Reşiţa! E mai uşor să ajungi la un trofeu prin această competiţie, decât prin campionat. Liga I are mult mai multe bătălii şi este mai dificilă. Deci Cupa este un obiectiv foarte important pentru noi. Sper ca băieţii să se mobilizeze bine. Să nu ţină cont că întâlnesc o echipă de Liga a II-a şi să câştige. Am văzut-o pe Reşiţa în acest sezon la tv şi ştiu cum joacă, mi-au plăcut câţiva jucători de acolo. Nu trebuie să-i luăm de sus, dacă vrem să nu producem vreo surpriză negativă. Eu mizez pe o victorie, pe o calificare fără emoţii. Nu ştiu dacă Piţi va odihni sau nu din titulari. Dar cu siguranţă va face o echipă competitivă, care să câştige acest joc de Cupă“, a declarat „Negoro“, pentru GdS.

„Este vizibilă creşterea băieţilor noştri“

Nicolae Negrilă consideră că Universitatea Craiova a progresat mult în ultimul timp ca joc şi a oferit şi pronosticuri pentru meciul cu Reşiţa, dar şi pentru cel cu FC Viitorul, programat luni, de la ora 20.30, tot pe „Ion Oblemenco“, în etapa a 11-a din Liga I.

„Băieţii au început să joace mai bine. Dacă împotriva lui FCSB nu au convins, la Mediaş mi-a plăcut evoluţia lor. Au început să respecte sarcinile impuse de Piţurcă şi au stat mai bine din punct de vedere fizic. Este vizibilă creşterea băieţilor noştri şi acest fapt ne dă speranţe pentru ce va urma. Viitorul are o echipă bună, dar nu mi-e frică. Au arătat şi ei destule lipsuri. Sper ca anul acesta să fim peste ei în clasament. Am înţeles că revine şi Bancu, Fortes a rămas şi a slăbit, se pregăteşte bine, deci eu cred că acum avem o concurenţă mare pe toate posturile. Vătăjelu a început să-şi revină, a dat şi gol şi mă bucur pentru el. Martic mi-a plăcut şi el cum joacă, deci echipa este în creştere. Eu fac pariu că în Cupă, cu Reşiţa, o să câştigăm cu 2-0, iar apoi, cu Viitorul, în campionat, ne vom impune cu 2-1“, a încheiat Nicolae Negrilă.

Partida CSM Reşiţa – „U“ Craiova, va fi arbitrată de Cătălin Buşi (Vâlcea), ajutat la cele două linii de Mihai Marius Marica (Bistriţa) şi Marius Badea (Vâlcea) şi de la margine de Adrian Comănescu (Vâlcea). Observatori au fost desemnaţi Nicolae Marodin (Bucureşti) şi Duras Decebal Mihai (Fieni).

Citeşte şi: Cupa României / Flacăra Horezu s-a oprit în 16-imile de finală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS