17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova / Dan Buzărnescu va reprezenta Ştiinţa în FIFA 20

„U“ Craiova / Dan Buzărnescu va reprezenta Ştiinţa în FIFA 20

-

Universitatea Craiova este prima echipă din fotbalul românesc cu jucător în FIFA 20. Dan Buzărnescu, campion național la FIFA și căpitan al echipei naționale a semnat un contract cu gruparea din Bănie și o va reprezenta pe Știința în competițiile din joc.

Fostul junior al grupării din Bănie, în prezent şi arbitru central în cadrul CJA Dolj, este supranumit „The Striker“ în FIFA şi a fost prezentat astăzi suporterilor din Bănie în cadrul unei conferinţe de presă.

Dan Buzărnescu a primit un tricou cu numărul 9, pe care-l purta şi la juniori, fiind şi golgheterul echipei. Pe spate a fost trecut şi numele său, iar tricoul a venit la pachet şi cu o manetă de PlayStation.

„Am trecut la nivelul următor. Majoritatea echipelor din străinătate au făcut-o. Avem șansa să reprezentăm Universitatea Craiova și la jocul virtual de fotbal. Pentru mine, Universitatea Craiova înseamnă foarte mult. Mă bucur că voi putea reprezenta clubul în competiţii. Am mai avut două oferte din Liga 1, însă am ales Universitatea. Nu m-aş fi dus niciodată la Dinamo​”, a declarat Dan Buzărnescu.

Lansarea oficială a joculuI FIFA 20 va avea loc la miezul nopții.

Citeşte şi: CSM Reşiţa – „U“ Craiova / Cicâldău şi Piţurcă iau în calcul doar victoria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Gorj: Șofer rănit după ce a intrat cu mașina...

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un...

ȘTIRI GdS